aszuki Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam. Od dluzszego czasu dreczy mnie gdzie jest importer no fear, w kazdym salonie ktma sa ciuchy no fear, ale skad oni to biorą? sinisalo ma mieloch scott jest tez do znalezienia i wiele innych ale no feara nie moge znalesc, moglby ktos podpowiedziec?P.S bylbym wdzieczny. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Z wiarygodnego źródła mam info, że nie ma importera No Fear.Ale możesz spróbować poszukać - dzwoń do sklepu Burton w Wwie (Blue City) - 22 3117370. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 aha.dzieki bardzo.a np. szukałem też UFO też nie moge znaleść, olek motocykle ma duzo tych produktow ale nowych produktow z kat. odzieży nie mają a jak mają cos nawet starszych modeli to kosztuje to fortune.a UFO wie ktos moze gdzie mozna sobie zamówić?Oficjalnym importerem UFO na Polske była firma DANMOT - Bochnia, ale juz nie sprowadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 a to No Fear to takie dobre niby? Bo jak bylem w Anglii to to byla marka raczej niezbyt "markowa" a i wiele z ich produktow pozostawiaja wiele do zyczenia ;/ Tyle, ze ja mowie o np ciuchach, bo z ubraniami na motocykl to sie nie spotkalem, ale nawet jakbym sie spotkal to bym obchodzil szeroko. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszuki Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Moze ma ktos jeszcze jakies informacje? - wypowiadajcie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi