JerrryD Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam, chciałem jeszcze w tym roku zdać egzamin na A. Najbliżej mam do Skierniewic, a tu się okazuje, że motory już śpią snem zimowym.W takim razie gdzie jeszcze można pojechać zdawać w terminie nieco krótszym niż na Odlewniczej? Płock? Włocławek? Radom? Łódź? Inne? Bo do wiosny zapomnę, którymi drzwiami się wsiada na motocykl ;) Dzięki z góry za podpowiedzi. Pozdrawiam,Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 mam ten sam problem, tylko ze A1 ;/ Tez szukam innego osrodku, bo w Kielcach powiedzieli mi ze dopiero maj/kwiecien ;/ pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja w Ciechanowie zdawalem jakis czas temu, moze jeszcze egzaminuja. Tu znajdziesz liste i kontakty do Wordow Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Może ktoś się orientuję gdzie w Wawie można się jeszcze w tym roku jeszcze zapisać na kurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja zdaje w srode w Kielcach (świetokrzyskie) i jest to nieodwolalnie ostatni termin, jesli nie zdam to dopiero na wiosne... Wiem, ze Radom organizowal jeszcze egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Odlewniczą też już możesz sobie odpuścić... :banghead: Może ktoś się orientuję gdzie w Wawie można się jeszcze w tym roku jeszcze zapisać na kurs? A tu dzwoniłeś?http://www.pro-motor.pl/401.html :icon_idea: Edytowane 5 Listopada 2007 przez 4sta15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 hehe kurde jak ja sie ciesze ze mam to jzu za soba za 3 razem zdałem ;P akurat po wakacjach kur** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 chciałem jeszcze w tym roku zdać egzamin na A. Najbliżej mam do Skierniewic, a tu się okazuje, że motory już śpią snem zimowym.W takim razie gdzie jeszcze można pojechać zdawać w terminie nieco krótszym niż na Odlewniczej? Płock? Włocławek? Radom? Łódź? Inne? Bo do wiosny zapomnę, którymi drzwiami się wsiada na motocykl :crossy: A tak naprawdę to po co ci zdawanie egzaminu jeszcze w tym roku? Ja aktualnie robię kurs w promotorze i tam chłopaki od razu mówili, że najprawdopodobniej w tym roku się nie uda podejść do egzaminu. I co z tego? Zimno już i coraz mniej przyjemnie się śmiga :) . Za to na wiosnę dokończę biegusiem jazdy i oczekiwanie na egzamin podobno jest wtedy króciutkie :crossy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 A tak naprawdę to po co ci zdawanie egzaminu jeszcze w tym roku? Ja aktualnie robię kurs w promotorze i tam chłopaki od razu mówili, że najprawdopodobniej w tym roku się nie uda podejść do egzaminu. I co z tego? Zimno już i coraz mniej przyjemnie się śmiga :wink: . Za to na wiosnę dokończę biegusiem jazdy i oczekiwanie na egzamin podobno jest wtedy króciutkie :crossy: ;)Np. po to, ze teoria jest wazna tylko 6 miesiecy. A teorie mam juz zdana, a nie chce mi sie uczyc na wiosne 500 pytan :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dziś spadł śnieg. Orientuje się ktoś czy Odlewnicza przesuwa terminy w takich wypadkach? Mam mieć egzamin w piątek :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jak Wam nie przesszkadza odleglosc to zapraszam do Wroclawia tutaj robia egzaminy caly rok o ile nie pada snieg. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no i spadl pierwszy snieg ;/;/ juz chyba nie da rady zaliczyc egzaminu w tym roku...musimy czekac do nastepnego sezonu... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no i spadl pierwszy snieg ;/;/ juz chyba nie da rady zaliczyc egzaminu w tym roku...musimy czekac do nastepnego sezonu... pzdrCo wy się śniegu boicie :buttrock: Dzisiaj musiałem wracać z Wawy 15 km ze szkoły koło 17, było naprawdę grubo, kierowcy patrzyli się na mnie jak na debila :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 W Koninie możesz zdawać spokojnie... wczoraj widziałem jak 2 osoby zdawały na mieście :icon_biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Odlewniczą też już możesz sobie odpuścić... :icon_twisted: A tu dzwoniłeś?http://www.pro-motor.pl/401.html :crossy: A nie dzwoniłem, spojrzałem na aktualności i kurs na A zaczyna się 13 listopada, także rozpocznę prawko jeszcze w tym roku :icon_mrgreen: Tylko szkoda że już jeden mandat mam za sobą :icon_biggrin: Dzięki za kontakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi