Greedo Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 dobra Zeus nie pie**ol, ja tez mam zardzewialego grata zwacego sie simsonem i nie twierdze ze jest inaczej. Ty tez nie twierdz ze nie ma na niej rdzy bo inne kolory sie zachowaly na tym zdjeciu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 Greedo, przyznam ża mój sprzęt też gdzieniegdzie jest przyrdzewiały, ale na fotkach wygląda raczej jakby był cały zardzewiały :lol: Ale co minie tam obchodzi jak wygląda na fotkach, WAŻNE JAK WYGLĄDA NA SERIO I WAŻNE ŻE DZIAŁA, i wszystkim życzę żeby ich sprzęty działały niezawodnie i jak kogoś uraziłem swoim głupim żartem to wielki sorry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 przyznam ża mój sprzęt też gdzieniegdzie jest przyrdzewiały' date=' [/quote'] :lol::lol::lol: nie mogles tego rpzyznac od razu - to by zaoszczedzilo sporo klutni :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 z3us ... nie zauwazyles ze kazdemu podpadasz ... wszyscy maja do ciebie jakies pretensje ... spamujesz i piszesz glupoty czlowieku opamietaj sie, juz nie moge czytac tych twoich wywodow z podstawowki... zanim cos napiszesz, pomysl - ale jeszcze nie pisz, pomysl drugi raz - takze powstrzymaj palce, pomysl trzeci raz i wtedy zaczynaj - inaczej nie wiem jak bedzie wygladala twoja dalsza egzystencja na tym forum jak na razie przypominasz tego goscia z simsonowni ktoremu moto leci 160km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 hmm koniec tych wywodow niech ktos pomoze viperPL gdzie te czesci znalezc :( pzdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2003 mozesz dac ogloszenie do allegro lub dizmara - na pewno dostaniesz stamtad jakis odzew ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Mam konto na ebay więc jeśli zaszłaby potrzeba wysłania maila do gostka mogę pomócPS. na www.ebay.de jest naprawdę dużo części tylko trzeba poszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Jeszcze nigdy w dziejach tak wielu nie mówiło tak wiele do tak wielu, mając do powiedzenia tak niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 30 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 widze na ebay`u takie rózne tam gadgety do mojego bzyka. Zarejestrowany juz jestem :D wczoraj dostalem list z ebaya :D. Tylko poczekam na jakies "normalne" oferty . Dzieki za wszelka pomoc i na gazie . Oczywiscie jak by ktos mial silnik do mojego motow Polsce to chetnie sie tym zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi