sitars Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 A macie jakieś patenty na doprowadzenie lakieru do stanu "świeci się jak psu j**ca". Jak szukałem moto, to widziałem sprzęty na których lakier wyglądał chyba lepiej niż na nówce z salonu, lakier oryginalny a moto leciwe. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 A macie jakieś patenty na doprowadzenie lakieru do stanu "świeci się jak psu j**ca". Jak szukałem moto, to widziałem sprzęty na których lakier wyglądał chyba lepiej niż na nówce z salonu, lakier oryginalny a moto leciwe. Pozdrawiam Jak lakier jest zmatowiały to pasta polerska "Tempo" czy inna do konserwacji lakieru lekko ścierna. Wypolerowany lakier wygląda 100% lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Całą sobote sie bawiłem;] efektów zbytnio nie widac;/ mam pare głebszych rysek na plastikach, mozna to jakoś zlikwidowac?? jak dokładnie wyczyscić plastikowe osłony nie uszkadzając naklejek?? i jak umyć silnik, bo myja juz kiedys wydmuchnąłem uszczelkę;/ a mam sporo olejowych zacieków przy dyfuzorze;/ preparaty w sprayu nie za bardzo to biorą;/ cioo robic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kup sobie naftę i pedzelek. Bardzo dobrze zmywa wszelkie brudy. Potem opłuczesz woda i gotowe , mozesz tez wytrzec naftę szmatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Całą sobote sie bawiłem;] efektów zbytnio nie widac;/ mam pare głebszych rysek na plastikach, mozna to jakoś zlikwidowac?? Można, ale jak tego nigdy nie robiłeś to możesz zepsuć. Użyj pasty, ewentualnie podjedź do lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Gdy ostatnio byłem po drugiej stronie, czyli kupującym to wypicowane sprzęty budziły natychmiast obawy co do ich stanu technicznego :).Moja XJ poszła z nowym zestawem napędowym, olejem i filtrami no i pełnym zbiornikiem :banghead: ale i z pospawaną i nie pomalowaną owiewką i zadupkiem oraz z informacją, że moto leżało. Licznik skręcony był już w Niemcowni na przysłowiowe 40 kkm, a o przypuszczalnym przebiegu lojalnie Kupującego poinformowałem Sprzedawem w marcu, więc była już przygotowana dla mnie na nowy sezon. Pojechałem wraz z Kupującym oraz akku na miejsce zimowania, odstawiony w listopadzie motocykl zapalił od 2 zakręcenia. Więcej pytan nie było :crossy:. Więc zależy jak się trafi...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak lakier jest zmatowiały to pasta polerska "Tempo" czy inna do konserwacji lakieru lekko ścierna. Wypolerowany lakier wygląda 100% lepiej. Ale jak taki zabieg zniosą naklejki, ktore są pod lakierem bezbarwnym?Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 To dodać w ogłoszeniu: szukających błyszczącego się motocykla proszeni są o udanie się do salonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi