lolkers Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 http://img526.imageshack.us/my.php?image=czdx8.jpgWczesniej mialem taki filtr ale mi sie urwala jedna nóżka na ktorą sie nakladalo wezyk (kliknijcie na zdjecie i zobaczcie na filtr, moze ktos sie dopatrzy) jak go mialem to nie mialem problemow ze paliwo nie lecialo. Czyli wygląda na to ze to przez filtr mam ten problem ;/ . Próbowalem zalozyc filtr od malucha (taki wielki) ale sie nie zmiescilxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Próbowalem zalozyc filtr od malucha (taki wielki) ale sie nie zmiescilxD Stary, postaraj się czytać ze zrozumieniem, przyda Ci się: Jeżeli masz samochodowy filtr to przy małym poziomie paliwa w baku będzie blokował przepływ. SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Hoho jakie zainteresowanie wzbudzil nieprzepuszczalny kranik :evil: :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolkers Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 to dobrze czy źle? a zreszta zamienilem sie z kumplem filtrami, dalem mu swoj a on mi dal taki http://allegro.pl/item258864375_mz_jawa_si...liwa.html#photoTeraz jest lepiej, paliwo leci caly czas ale troche za malo o dostaje moja CZesława. Właczam dwojke (bo jedynki nie mam xD) daje calą kopare i na wysokich obrotach delikatnie go dusi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wydaje mi sie ze jesli bez filtra leci, a z filtrem nie, to albo musisz miec pelny zbiornik paliwa, albo zmienic filtr na dzialajacy.Nie ma co dluzej tego mielic - zamykam. Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi