snycerz33 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Chwalę się i jestem szczęśliwy jak dziecko. Udało się w Skierniewicach, od razu teoria i praktyka za pierwszym razem. Pozdrawiam wszystkich co będą dopiero zdawać - nie stresujcie się za bardzo!! Do zobaczenia na trasie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 GRATULACJE :icon_evil: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Gratuluje! Mi tak super nie poszlo... Robie prawko A1, teoria za pierwszym razem, praktyka oblana ;/ Najgorsze ze skonczyl sie juz sezon na Egzaminy Praktyczne A i A1 i musze czekac do wiosny :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 gratuluje :) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoWski Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Gratulacje !!!W niektórych ośrodkach egzaminują całą zimę, ja mam termin na 21 listopada w Tarnowie o godz 7 rano. Struna #28 Jak Ci bardzo zależy to znajdziesz jakiś ośrodek i będziesz latał od początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Hehe gratuluje ;) Ja mam teorie 24.11 a praktyke??Nie wiem....zalezy jak z pogodą :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Hehe gratuluje ;) Ja mam teorie 24.11 a praktyke??Nie wiem....zalezy jak z pogodą :D Wieści niosą, że egzaminy praktyczne na Odlewniczej prowadzone są do 30.11.http://www.word.waw.pl/ Potem trzeba czekać na jaskółki :buttrock: Gratulacje Snycerz33, pozdrawiam! Edytowane 5 Listopada 2007 przez 4sta15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Musze sie jeszcze rozejrzec... Niestety u mnie w swietokrzyskim jest tylko jeden WORD ;/ Jezeli egzamin praktyczny bede mial dopiero na wiosne, to musze od nowa zaliczac teorie, bo egzamin jest wazny tylko pol roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Musze sie jeszcze rozejrzec... Niestety u mnie w swietokrzyskim jest tylko jeden WORD ;/ Jezeli egzamin praktyczny bede mial dopiero na wiosne, to musze od nowa zaliczac teorie, bo egzamin jest wazny tylko pol roku :icon_twisted:Nie chce Cie Struna załamywać, ale jutro zdaje i to juz jest ostatni dzien zdawania...Zadzwon do Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Cieszę się razem z Tobą! Wiem, jakie to uczucie. Gratulacje ofkors :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snycerz33 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzięki bardzo Wszystkim za miłe słowo!! Teraz to już tylko ubranko mi zostało do nabycia i czekam na ciepłe dzionki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi