enduromaster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 ta podkładka pełni swoją rolę jakby jej nie było, po 3 odkręceniu zakręciłem na klej i jest spokój :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 A wracając do tematu wymiany napędu, gdzie można kupić tą podkładkę zabezpieczającą nakrętkę wałka zdawczego? Tylko ASO? Czy macie na to jakieś inne patenty, zakładacie starą? stara, przeciez mozna zagiac w nowym miejscu a i stare pare razy wytrzyma ta podkładka pełni swoją rolę jakby jej nie było, po 3 odkręceniu zakręciłem na klej i jest spokój :P a zaginales :icon_question: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 tak wlasnie oleju ubywa i to sporo ale jest to raczej wina uszczelki z pod dekla czy jest mozliwosc zeby to sie saczylo z laczenia silnika z zawiasem tylnim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 jakiego dekla ? sprzeglowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 nie nie z drugiej strony silnika bo to jak widac saczy sie od strony hebla tylniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) tam jest to widoczne, a gdzie ma poczatek musisz ustalic myjac i nastepnie obserwujac Edytowane 30 Stycznia 2009 przez -Jurgen- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Widzieliscie jakiś egzemplarz drz bez nr. ramy? Moj jest chyba jedyny. http://www.wrzuta.pl/obraz/dgJ2oJYOHp/29-01-09_1253 Druga strona (taliczka) http://www.wrzuta.pl/obraz/9l5iPWWEFY/29-01-09_1252 Edytowane 30 Stycznia 2009 przez str_18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 a zaginales :icon_question: :cool: nie, przyspawałem, oczywiście że zagiąłem, z 3 stron a i tak się odkręciło :icon_eek: Widzieliscie jakiś egzemplarz drz bez nr. ramy? Moj jest chyba jedyny. http://www.wrzuta.pl/obraz/dgJ2oJYOHp/29-01-09_1253 Druga strona (taliczka) http://www.wrzuta.pl/obraz/9l5iPWWEFY/29-01-09_1252 u mnie nie ma tabliczki za to jest wybity numer Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Kleiłeś nakrętkę na niebieski loctite? Odkręcałeś to już później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ja mam numer wybity na ramie a oprocz tego tabliczke mam w papierach niby powinna byc tam przynitowana ale nikt sie nie sadzil o nia wiec siedzi w biurku z dokumentami :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Kleiłeś nakrętkę na niebieski loctite? Odkręcałeś to już później? Ja sie wtrące ;) kleiłem i pierwszy raz nie pozałowałem a potem spora rurka w łape i ogien :icon_eek: . Bardzo dobrze klei :biggrin: teraz daja z umiarem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Kleiłeś nakrętkę na niebieski loctite? Odkręcałeś to już później? juz dawno pisalem ze nakretke trzeba kleic na locita. inaczej mimo pozaginania nawet do okola i tak sie odkreci. drzety tak maja. ja kleje na czewonego locita. przy odkrecaniu hebel i odpowiednio dlugie przelozenie i nie ma klopotu. witam paznowie czy wy rowniez macie podobne saczenie sie http://www.fothost.pl/show.php/1388826_DSC00018.JPG.html tylko nie wiem czy to smar z lozysk czy cos gorszego :banghead: moze ktos w lorzyska tylniego wahacza napchal oleju zamiast smaru. wyczysc dobrze i zobacz czy to spod dekla czy z lozyska wahacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 juz dawno pisalem ze nakretke trzeba kleic na locita. inaczej mimo pozaginania nawet do okola i tak sie odkreci. drzety tak maja. ja kleje na czewonego locita. przy odkrecaniu hebel i odpowiednio dlugie przelozenie i nie ma klopotu. Czerwonego w sensie w czerwonej buteleczce Loctite 243 ( sam klej ma kolor niebieski i połączenia da się demontować zwykłymi narzędziami) czy czegoś mocniejszego? Poza tym czy ktoś już wymieniał akumulator w swojej drz? Wygląda na to ze mój już się powoli wybiera na emeryturę i zaczynam się rozglądać. Obecnie mam jakiś szary i jedyne napisy na nim to UKB CT7B-4. W necie znalazłem szeroką ofertę od 134zł f-my Unibat do żelowego Yuasa za 500zł, ma ktoś jakieś doświadczenia w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 juz dawno pisalem ze nakretke trzeba kleic na locita. inaczej mimo pozaginania nawet do okola i tak sie odkreci. drzety tak maja. hmmm, ponad 4 tys zrobione na jednym zagieciu (w tym czasie 1 zmiana napedu, odgiecie i zagiecie w tym samym miejscu) i nic sie nie odkreca :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 moonraker ja klientom pakuje JMT dystrybuowany przez Larssona. Bezobsługowy. Działa całkiem znośnie i nie miałem żadnej reklamacji. Cena zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi