Gość Gość Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 a czy cisnienie na tyl i przod ma byc rozne czy takie same?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Mam pytanie odnośnie plynu do chłodzenia. Są 2 opcje z tego co wiem. (1) kupic normalny plyn do chlodnic np. orlenu, borygo itd. takie ktore wlewa sie do samochodowych chlodnic (chlodnice aluminiowe). (2) opcja to zakupic taki srodek http://www.sklep.motox.com.pl/product_info...roducts_id=1956 i rozrobic go z woda demineralizowaną w roznych proporcjach i tu zapytam w jakich proporcjach stosujecie? Prosze o wypowiedzi co do tych dwóch opcji. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Czy to normalne ze przy gaszeniu slychac chyba odglos rozrucznika jakby nie puszczal po rozruchu? Wczesniej jakos nie zwrocilem na to uwagi dopiero dzis mi znajomy zwrocil uwage co to za dzwieg przy gaszeniu tak jakby bendix nie puszczal po odpaleniu i pracowal wraz z silnikiem do momentu wylaczenia? I zaczyna mnie to teraz niepokoic czy to normalne. Bo ostatnio mam problemy z akumulatorem i musze go sam doladowywac a moze to jest tez tego przyczyna. I przy okazji ile powinno wychodzic V na kablach z akumulatora na jego ładowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 kilka osób mnie znów pytało na GG więc dla chętnych podaję linki do manuali - właśnie załadowałemwersja eng. http://www.sendspace.com/file/zo61hgwersja pl http://www.sendspace.com/file/u5e711pzdr Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt1200 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Hej;-)Mam pytanie, planuje zlecic wymiane łańcuszka rozrzadu znajomemu mechanikowi - czy macie moze jakies adresy skad moge takie cudo zamowic, co oprocz samego lancuszka bedzie potrzebne ? Pozdrawiam! Cytuj https://www.bikepics.com/members/tnt1200/00vtr1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 siemka, ja zamawiałem ostatnio dwa łańcuszki, jednak forumowicz sie rozmyślił i został mi jeden na zbyciu :) to jest Wiseco, podobno jeden z mocniejszych, chce za niego 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 http://did.otomoto.pl/suzuki-drz-400-s-lek...0z-M886984.html Motocykl kolegi, dobrze utrzymany, niski przebieg.Użytkowany tylko w lekkim i średnim terenie.Nie zażynany, katowany itp.Typowa amatorka.Weekendowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czesc wszystkim. takie pytanko mam :crossy: ma ktoś moze wymiary simeringów od dzwigienki zmiany biegów i zębatki napędowej przy silniku? Panowie jeszcze zapytam jak łańcuch rozrzadu zmieniacie to najpierw sprzęgło demontujecie potem zębatke z wału i jakoś wyjmujecie łańcuch , dobrze myśle ????jakie tam klucze idą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czesc wszystkim. takie pytanko mam :icon_mrgreen: ma ktoś moze wymiary simeringów od dzwigienki zmiany biegów i zębatki napędowej przy silniku? Panowie jeszcze zapytam jak łańcuch rozrzadu zmieniacie to najpierw sprzęgło demontujecie potem zębatke z wału i jakoś wyjmujecie łańcuch , dobrze myśle ????jakie tam klucze idą??? Od dzwigienki zmiany: 14X22X6Zebatka: 30X40X6 Stawiasz Piwo ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher_DRZ_E Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 witam ponownie,parę stron dalej obiecałem, ze jak juz do sprzeta sie dorwe bede tu doswiadczonych kolegow pytal i czas obietnice spelnic...drz 400E, ma gaznik keihina, na samym spodzie komory pływakowej jest taka miedziana, pionowa rurka o dl 1-1,5 cm wychodzącą ze spodu komory, widac ja od lewej strony motocykla. Na nią nanizany [u mnie przynajmniej] jest wężyk wyprowadzający sie z końcówką pod wahaczem.Po zgaszeniu motocykla kapie mi tam paliwo tworzac srednio 15 - 25 cm-trowa plame. Pytanie do znawcow Keihina - tak ma byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja tez sie podlacze to pytania kolegi i dodam jeszcze od siebie: Czy ktos z was ma dane potrzebne do regulacji gaznika Keihin FCR 41 ?I poprosze o namiary na mechanike b.dobrze znajacego DRZty w okolicach wawy. Z gory wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paf Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jakis czas temu mialem kilka pytan co do DRZpo pierwsze za duze spalaniepo drugie gdzie podpiac GPSpo trzecie glosne moto i rozrzad troche pracy, kasy i czasu no i okazalo sie ze: Mam w gazniku dynojeta. Aktualnie po regulacjach spalanie z 7l spadlo do 5l :) Podpiolem sie z GPS pod lampe. Problem sie pojawil jak wlaczylem dlugie. Zapomnialem prad plynie w postojowych tylko jak sa wlaczone :) Po wymianie rozrzadu moto pracuje mega cicho. Zadnego cykania, stukania itp. Bylem z tym w serwiesie suzuki. Powiedzieli mi ze wszystko jest ok, to tak powinno byc bo to zawory cos tam... Na szczescie nie nauczyli mnie nie ufac :) Rozrzad byl o okolo 0.5cm dluzsze od nowego. Napinacz byl wyciagniety na maxa. W przyszlym tyg ruszamy na dwie DRZ z 3miasta w Karpaty Ukrainskie i Rumunskie. Przygotowania dobiegaja konca.Wersja S dostala kikstarter na wypadek smierci aku, na maxa utwardzone zawieszenie zeby podlac wadze pasazera i gratow. Moze ktos ma czas i ochote dolaczyc sie do dziarskiej ekipy? Cytuj EXC 250 2tttttttEXC 400 R jak Rules,DRZ 400 ADV oddana w dobre rece,Romet 700 Pegaz - dzieciństwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Od dzwigienki zmiany: 14X22X6Zebatka: 30X40X6 Stawiasz Piwo ! :icon_eek: Dzieki bardzo :) Masz u mnie piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1980michal Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 W przyszlym tyg ruszamy na dwie DRZ z 3miasta w Karpaty Ukrainskie i Rumunskie. Przygotowania dobiegaja konca.Wersja S dostala kikstarter na wypadek smierci aku, na maxa utwardzone zawieszenie zeby podlac wadze pasazera i gratow. Moze ktos ma czas i ochote dolaczyc sie do dziarskiej ekipy? My wlasnie wrocilismy: 2xDRZ, WR 450, EXC 525, FE 400. Pare fotek: http://picasaweb.google.com/Mariusz7703/RumuniaEnduro2008Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzeboob Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Koledzy. chcę kupić aluminiowe osłony na dekle do mojej drz, czy ktoś ma na sprzedaż za rozsądną cenę, albo może wie gdzie mogę to tanio kupić. Ostatnio mało brakowało a hamulec zrobiłby mi dziure w osłonie, na szczeście skończyło sie tylko wgnieceniem. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi