wtct Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mam do kupienia ładne suzuki DRZ 400 S, ale obawiam się, że przy moim wzroście - 173cm będzie to uciążliwy motor, bo ledwo dostaje palcami do ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel1443 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Jedno zdanie. Kupuj nie pie**ol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtct Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Miałem przed tym Suzuki GS 500 i trochębrakowało mi możliwości wjechania w teren. Przyśpieszenie ledwo mnie zadawalało... Myślicie, że opanuję bez problemu DRZ 400 S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 173? Jakbyś miał 153 to może miałbyś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtct Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dzięki! Szukam kolejnego DR-Z, bo ten się okazał nie do końca super i zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagins Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 698 sześć siedem dwa 101 mam ładna sztukę Cytuj sprzedam DRZ 400 E po remoncie generalnymsprzedam części do DRZ-ety i EXC 400 / 520 tel 698 672 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtct Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dzięki, wczoraj kupiłem WR 250R. Ma mniej koni, ale 2008 rok i 6kg lżejszy od DR-Z :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 698 sześć siedem dwa 101 mam ładna sztukępodeślij foteczki opis i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian.hh Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam!! Szukam szczęśliwców posiadających suzuki drz 400 z okolic Jeleniej Góry, celem porównania maszyn, ponieważ nie mam odnośnika i nie wiem czy mój sprzęt jest ok czy jest z nim cos nie w ten czas? pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogy Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 SiemkaJa jestem z Bolesławca, z tym ze ja mam wersje E,Być może będziemy sie z chlopakami wybierali do jeleniej ale jeszcze ciezko okreslic kiedy i czy w tym roku ale jak cos zapraszam do siebie Takie pytanko ktora srubka na przednich lagach jest od napiecia wstepnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Gdybyscie słyszeli o jakiejś DRZ s na sprzedaż w okolicach kujawsko-pomorskiego to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://www.dr-z.pl/viewtopic.php?f=31&t=1339 Sprzedający jest z Inowrocławia. Sprowadza DRZ-ty z UK. Z tego co widziałem większość ładne sztuki. Trafiła mi się TT600 za małe pieniądze to wziąłem. Jakby nie to też bym polował na DRZtę Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dzieki za info :)Szukam moto z papierami abym mogl jezdzic WSZEDZIE.Przy okazji mam pytanie do uzytkownikow wersji S - jak wyglada w praktyce koszt exploatacji przy rozsadnej jezdzie - bez extremalnego terenu - jak czesto regulujecie zawory, wymieniacie pierscienie, lancuch, opony i co tam jeszcze potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Łańcuch stosunkowo często, choć jak kupiłem z górnej pułki i odpowiednio go serwisowałem to służył bardzo długo, opony zależy jakie i w jakim terenie się jeździ, reszta jest pancerna i w porównaniu z bardziej wyżyłowanymi motocyklami to się leje i jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dzieki za info :)Szukam moto z papierami abym mogl jezdzic WSZEDZIE.Przy okazji mam pytanie do uzytkownikow wersji S - jak wyglada w praktyce koszt exploatacji przy rozsadnej jezdzie - bez extremalnego terenu - jak czesto regulujecie zawory, wymieniacie pierscienie, lancuch, opony i co tam jeszcze potrzeba Co prawda ja mam wersje E, ale to bardzo zbliżone modele. Obsługa i serwis tego motocykla to czysta przyjemność, sprowadza się do kosmetyki. Olej + filtr, przy okazji też kontrola zaworów (rzadko wymagają korekty dzięki płytkom zaworowym). Najczęściej to warto czyścić i nasączać filtr powietrza, w zależności w jakich warunkach się jeździ. Opony, klocki, łańcuch itp to jak w każdym innym enduraku.Samych pierścieni to nie ma sensu wymieniać. Jak już to cały tłok, skoro już silnik trzeba otworzyć - i to dobry tłok bo do silnika zagląda się baaardzo rzadko. Z poważniejszych rzeczy to warto jeszcze kontrolować stan łańcucha rozrządu np. przy wymianie oleju. Jak już będzie pod koniec zakresu to należy go wymienić. I z mojej obserwacji wynika, że naprawdę warto kupować do tego motorka najlepsze części, bo odwdzięcza się jak żaden inny bezproblemową eksploatacją. Prz okazji, to sam sprzedaję swoją DRZ;te. Stan naprawde super - bez ściemy.http://otomoto.pl/suzuki-dr-z-400e-stan-idealny-M3870625.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi