Tomek_mistrz:D Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 podejrzewam,że może to być kwestia licznika. Już z kilkoma opiniami się spotkałem,że licznik w drz lubi troche zawyżyć przy wysokich prędkościach. U mnie odcina przy licznikowych 151,ale to już musi lekko z górki być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 moja bestia całe szczęście nawet na Skowym (15/44) przełożeniu idzie do odcięcia więc może stąd zdziwienie co do przełożenia :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Padła mi linka sprzęgła i zastanawiam się czym, po przeczyszczeniu pancerza wewnątrz to zasmarować? Jakieś podpowiedzi, żeby to jak najdłużej dobrze chodziło? Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam Koledzy ile kilometrów u was wytrzymuje łańcuszek rozrządu ? I jeszcze jedno, jeździ (jeździł) ktoś na łańcuch napędowym BEZ oringowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Licznik DRZ zawyża. Gdy licznik wskazuje 100km/h to GPS pokazuję prędkość 92km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 jak kazdym w pewnym stopniu :) Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swen Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Mam pytanko, czy ktoś zna, ma lub zastanawiał się na czymś takim. https://ssl.allegro.pl/item1021338806_mini_...cam_atc_2k.html Ostatnio z kumplem śmigaliśmy na torze i filmowaliśmy nasze wyczyny zwykłą kamerką (jeden wtedy nie jeździł), ale fajnie by było założyć coś takiego na kask i puścić się w teren. Może macie doświadczenia z innym sprzętem to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 cena chora, 2 lata temu w australii były po 59 AUD Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Kolega taką kupił, ale chyba taniej.Co do filmowania to dopóki nie doszedł do wprawy w większości oglądaliśmy korony drzew i niebo - nie ma wyświetlacza na którym widać obraz jest na nim tylko czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the king is dead! Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Średnio z jakością. bardziej polecam VholdR albo GoPro. najlepiej wersje HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Powtórzę się, przy jakim przebiegu wymienialiście łańcuszek rozrządu? Mam przejechane 9600km i wydaje mi się że zaczyna hałasować (chyba że to ten odprężnik?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mam pytanko, czy ktoś zna, ma lub zastanawiał się na czymś takim. https://ssl.allegro.pl/item1021338806_mini_...cam_atc_2k.html Ostatnio z kumplem śmigaliśmy na torze i filmowaliśmy nasze wyczyny zwykłą kamerką (jeden wtedy nie jeździł), ale fajnie by było założyć coś takiego na kask i puścić się w teren. Może macie doświadczenia z innym sprzętem to dajcie znać Tez zastanawialem sie nad tansza kamerka ale stwierdzilem ze nie lubie patrzec na pixele i zgadywac z kumplami co pojawilo sie wlasnie na ekranie. Zastanawialem sie nad wyzej wymienionym vholdr i gopro HD. Podobne ceny ale Gopro ma zaj*bisty osprzet i rewelacyjna jakosc. Jedyne co moze przeszkadzac to to ze gopro jest wiekszy i kwadratowy ale mi to zupelnie nie przeszkadza bo mozliwosci montazu zachwycaja. A tak to wyglada na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=CLQECp-yRlQ Powtórzę się, przy jakim przebiegu wymienialiście łańcuszek rozrządu? Mam przejechane 9600km i wydaje mi się że zaczyna hałasować (chyba że to ten odprężnik?). Moj musialem wymienic przy 10 000 km bo halasowal i jak sie pozniej okazalo byl mocno naciagniety. Kupuj DID'a i jesli chcesz jezdzic bez stresu to Manualny Napinacz Łańcuszka Rozrządu. Któryś z kolegów taki sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swen Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Średnio z jakością. bardziej polecam VholdR albo GoPro. najlepiej wersje HD. Faktycznie jakość lepsza, ale VholdR 1,2 Kzł, a GoPr 1,5 Kzł. Trochę drogo :icon_eek: Albo muszę się jeszcze nakręcić ne zakup (i dozbierać kasy) albo pozostanę przy zapisie moich wyczynów w pamięci szarych komórek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the king is dead! Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) Faktycznie jakość lepsza, ale VholdR 1,2 Kzł, a GoPr 1,5 Kzł. Trochę drogo :icon_eek: Albo muszę się jeszcze nakręcić ne zakup (i dozbierać kasy) albo pozostanę przy zapisie moich wyczynów w pamięci szarych komórek :biggrin: Tak jak ktoś wcześniej napisał. GoPro ma przewagę w postaci systemu mocowań, który jest naprawdę dobry, do tego GoPro ma możliwość robienia zdjęć, na przykład co sekundę. Edytowane 11 Maja 2010 przez the king is dead! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mój łańcuch rozrządu przy około 16kkm miał jeszcze rezerwę naciągu, ale go wymieniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi