RafRaf Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mogłbys dac jakis link do tej kierownicy ? Kierownice o jakiej wysokosci najbardziej polecacie ? Ja kupiłem w sklepie w Częstochowie. Ten model: http://www.sklep.motox.com.pl/product_info...roducts_id=1305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kurde drogie te kierownice, myslalem zbey cos do 150 kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 renthala poszukaj na allegro Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbisz Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kurde drogie te kierownice, myslalem zbey cos do 150 kupic Czy to takie drogie to nie powiedzialbym - ale lepiej doloz zeby pozniej nie marudzic ze zaoszczedziles 100 a sie wygla od razu... Tak w ogole to czesc wszystkim... :) Mam pytanie - nie chce ktos przygarnac kolek od cbr 250 z tarczami i oponami ? Z tego co mi wiadomo nie ma problemu z dostosowaniem ich do DRZ na SM a cena nie bedzie 2500 :) Wywolawcza daje 500 - niech bedzie z moimi kosztami wysylki... :) to dosc duza rzadkosc a mi sie kurzy w garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) Taka kierownica cos zmieni http://allegro.pl/item711133501_kierownica...uad_enduro.html Wysokosc 8 cm ( raczej nie zawysoka) Tutaj jest wyzsza http://allegro.pl/item705635524_renthal_ki...m_promocja.html Tylko czy podejdzie do Drztki i nei bedzie smiesznie wyglądała Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ma się dobrze jeździć a nie wyglądać ! u mnie jest ok 8cm wyżej od serii Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Sluchajcie, chcialbym jeszcze raz ponowic temat gaznikow. Czy jest na forum osoba ktora wymienila gaziora na Keihina? Jakie modyfikacje nalezy zrobic w airboxie? Czy nie beda przeszkadzac inne krzywki walka rozrzadu? Widze, ze temat jest poruszany co jaksi czas ale wciaz nienamacalny. Prosilbym o konkretne odpowiedzi badz kontakt do osoby co takie modyfikacje zrobila.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Krzywkami raczej się nie przejmuj, różnica otwarcia zaworów między wałkami od E a S to niecały 1mm więc żeby zauważyć różnice trzeba być zawodnikiem wykorzystującym w 100% potencjał motocykla albo pomiary na hamowni wykonać. Co do airboxu to u mnie pod siedzeniem wlot powietrza ma wymiary ok 10x10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Polecam jeszcze zrobic taki mod jak jest u mnie : http://bikepics.com/pictures/1551250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Polecam jeszcze zrobic taki mod jak jest u mnie : http://bikepics.com/pictures/1551250/ Nie zassało ci wychlupniętej z pod koła wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak1100 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Sluchajcie, chcialbym jeszcze raz ponowic temat gaznikow. Czy jest na forum osoba ktora wymienila gaziora na Keihina? Jakie modyfikacje nalezy zrobic w airboxie? Czy nie beda przeszkadzac inne krzywki walka rozrzadu? Widze, ze temat jest poruszany co jaksi czas ale wciaz nienamacalny. Prosilbym o konkretne odpowiedzi badz kontakt do osoby co takie modyfikacje zrobila.Pozdr Może ta stronka ci w czymś pomoże: klik Poszukaj w dziale modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzieki za odpowiedzi. Więc wystarczy wymiana gaznika i to wszystko? Dzis rozmawialem z kolega co probówał taka operacje i poradzil wymiane śruby ktora sie wrkeca w cylinder na taka z wersji E ? Ktoś coś probował takiego? Chichio wlot do airboxa w twoim wykonaniu wyglada zajebiscie. :clap: Uwazaj jednak na dekle silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzieki za odpowiedzi. Więc wystarczy wymiana gaznika i to wszystko? Dzis rozmawialem z kolega co probówał taka operacje i poradzil wymiane śruby ktora sie wrkeca w cylinder na taka z wersji E ? Ktoś coś probował takiego? Chichio wlot do airboxa w twoim wykonaniu wyglada zajebiscie. :clap: Uwazaj jednak na dekle silnika. kolego ja nie próbowałem tylko to robiłem a srubka jest niezbednym elementem tej operacji bo pytałes o to co trzeba zrobic,pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wporządku :-) Nie zaglądałem jeszcze do manuala a chciałem sie upewnić, że to konieczne. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 śrubę? w cylinder? o co cho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi