piotrek2345 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Wasze DRZ-tki tez sa dla was tkaie niewygodne podczas jazdy na stojaco ? Za nisko ma kierownice według mnei troche... Wczoraj mało nie przelecialem przez kierownice jak przy stówce puściłem gaz i zaczeło mi silnikiem hamowac :icon_evil: xD Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 oryginał się nadaje na półkę, strzel sobie kierownicę wysoką + podkładki , mam 8cm wyżej od serii i git Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czy macie tez problemy z podnozkami dla pasazera ? Moja baardzo ciężko się skladaja, a raczej jedynym wyjsciem jest wbicie srubokreta w ta dziurke gdzie osadzona jest kulka i wtedy idzie bez trudu. Jest na to jakis patent ( oproćż odkręcenia ich ;-) ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Czy macie tez problemy z podnozkami dla pasazera ? Moja baardzo ciężko się skladaja, a raczej jedynym wyjsciem jest wbicie srubokreta w ta dziurke gdzie osadzona jest kulka i wtedy idzie bez trudu. Jest na to jakis patent ( oproćż odkręcenia ich ;-) ) ? Mam to samo, musisz tam wcisnąć troche smaru - pomaga na jakiś czas Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez AntekCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 dokladnie, zdemontowac przynajmniej prawego sie nie da bo trzyma tlumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Panowie a Drz'tka w wersji S nie ma obrotomierza w tym swoim 'komputerze' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Panowie a Drz'tka w wersji S nie ma obrotomierza w tym swoim 'komputerze' ? Akurat obrotomierza nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 hehe, ale fajnie zabrzmialo, akurat nie ma, jak by tam bylo innych funkcji w brod :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 W tym ekraniku w ogóle nic nie ma, odkąd pękła mi linka prędkościomierza to on oprócz godziny już nic nie pokazuje...żal No ale cóż, życie :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 To załóż nową linkę i będziesz miał ful wypas na LCD. Dla mnie jest zbędny. Potrzebny mi jest tylko przebieg dzienny kilometrów. Ja jak podwyższyłem kierownicę, (też mi było niewygodnie) zauważyłem że jest bardziej podatna na skrzywienia. Mam już drugą z "zaburzoną geometrią". Może jednak to glebowanie bardziej konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Eee! I tak jeżdzę po polu, poza tym teraz trza kasę na tłoczek skombinować :D Co do kierownicy, to ja mam Renthala i jeszcze się nie skrzywiła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A mozecie dac liki jakeis do kierownic , ktore polecacie zbeym dkupil do swojego sprzeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ostatnią kierownicę WRP kupiłem w InterMotor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Pojdawily mi sie kropelki plynku chlodniczego pod pompa wody. Leczyl juz ktos DRZ z tej przypadlosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Ostatnią kierownicę WRP kupiłem w InterMotor. Mogłbys dac jakis link do tej kierownicy ? Kierownice o jakiej wysokosci najbardziej polecacie ? Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi