mbk Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 opona 130 / 80 będzie dobra do drz e ? Tak jak zalecają bierz 110 ewentualnie jeśli więcej endurzenia od crossowania to 120 Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Tak jak zalecają bierz 110 ewentualnie jeśli więcej endurzenia od crossowania to 120 tez nie bedzie dobra 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ciężko właśnie dostać dobrą opone 18" w niskiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 WitamPosiada może ktoś fotke jak ustawić rozrząd w drz 400 e.Szukałem nawet serwisówki w necie ale znalazłem jedną w której ustawienia rozrządu niestety nie było.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 http://pdftown.com/Suzuki-DR-Z400-Service-Manual.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak to pobrać bo nie mogę tego ściągnąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak to pobrać bo nie mogę tego ściągnąć :/ Wybierz freedownload i odczekaj 60 sekund (tam jest licznik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Na tej pierwszej stronie gdzie jest rysunek drzty co wybrac przy download: part 1 czy part 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 najpierw 1 a potem 2 (albo odwrotnie :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no i robie part 1 wyskakuja mi 2 liczniki pod jednym free user a pod drugim premium user i wybieram free user i wyskakuje mi link z ta serwisowka na ktory klikam i mi powraca z powrotem do strony z licznikami i nie chce pobrać :/:/:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekCB Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 T A M J E S T L I C Z N I K C Z A S U !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ta strona jest chyba dla mnie zbyt skomplikowana jesli mozesz wypisz mi w krokach po kolei co mam zrobic bo chyba inaczej ja tego nie sciagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 wejsc na stronepod lewym licznikiem masz "free user", kliknac na tymna nowej stronie poczekac az zniknie "still xx seconds"w jego miejscu pojawi sie "download" ktory klikaszjesli licznik czasowy sie nie pojawia (to "still .....")to znaczy ze masz zablokowane wykonywanie skryptow w przegladarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dzieki za pomoc udało mi sie sciagnac plik :icon_arrow: :) Tyle tylko ze on nie dziala jest jakis zaszyfrowany i przy rozpakowaniu prosi o jakies haslo :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dzieki za pomoc udało mi sie sciagnac plik :icon_arrow: :) Tyle tylko ze on nie dziala jest jakis zaszyfrowany i przy rozpakowaniu prosi o jakies haslo :icon_arrow: czytaj to co na stronie !!!!!! pass : pdftown.com Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi