enduromaster Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 jeśli masz wersje e to dokup sobie koła sm z większą tarczą na przód + adapter , silniczek ma potencjał to będzie zapie**alać :P P.S. sprawdzajcie dokręcenie nakrętki zębatki zdawczej, dzisiaj mi się poluzowała mimo zabezpieczenia ale nie odkręciła. Dokręciłem momentem prawie 400nm, chyba się już nie odkręci :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) elo zmieniam moje enduro w supermoto ;/ prawko niedlugo bedzie wiec bede sie juz porusazal normalnie po ulicach.moje pytanie co byscie polecili,jakiegos krosa fajnego na zastepstwo zeby w terenie sie pobawic od czasu do czasu?moze byc stary,bo kasy na kolejne moto za bardzo niet.2t czy 4t?? elo po co zmieniac kup koła http://www.allegro.pl/item325202483_kola_s...uki_okazja.html i lataj na drz. a jak masz S to mam tez gaznin Keihina od wersji E. Pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2008 przez davopl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 pewnie ze kupie kola :) tylko w stanach kupie bo sa prawie 3 razy tansze :wink: chodzi mi o jakies moto w krosie,zeby latac w terenie jakis stary w miare trwaly pierdzik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 no wlasnie nie wiem.slyszalem ze do 4t sa drogie czesci i serwisowanie,ale za to sa nieco trwalsze.a 2t maja wiecej mocy(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ile chcesz za ta drz ?pytam z czystej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratosny Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jakbym sprzedawal(bo sprzedawac raczej nie zamierzam) to jakies 11 tys rocznik 2000 700 mil mial 2 miesiace temu ja nabilem 230.pozdro (to bylo pytanie do mnie?? :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven_DRZ400E Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam Kolegów! Dziś odbieram moją DR-Z400E i dlatego też zdecydowałem się zarejestrować i dopisać moją skromną osobę tutaj. Mam manuala w English, zawsze mogę doczytać interesujące Was pozycje, choć wczoraj przeleciałem ją dwukrotnie i chyba już wszystko wiem. Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 szczęsciarz :D tak ratosny to pytanko było do ciebie, nie sprzedawaj tego motoru bo za takie pieniadze niczego lepszego nie kupisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam Kolegów! Dziś odbieram moją DR-Z400E i dlatego też zdecydowałem się zarejestrować i dopisać moją skromną osobę tutaj. Mam manuala w English, zawsze mogę doczytać interesujące Was pozycje, choć wczoraj przeleciałem ją dwukrotnie i chyba już wszystko wiem. Pozdrawiam Wszystkich! Dokonałeś trafnego wyboru moto do endurzenia.Dbaj o poziom oleju i będziesz długo jeździł.Może kiedyś spotkamy się na Błędowskiej, bo często tam zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven_DRZ400E Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Bywałem na Błędowie Freewindem to moją DRZtką tam będę regularnie:-)Niestety nie dali dziś blach, nie mają i dopiero w poniedziałek, chyba pojadę i przywiozę się na niej bez blach, co mi pozostało? Do zobaczenia na błędowskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a na co ci blachy :icon_rolleyes: jezdzij smialo, chyba ze oddales przy rejestroaniu oc to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven_DRZ400E Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie, ale zostawiłem już wszystkie docsy w Urzędzie, ale te Ćwoki blach nie mają i czekają na dostawę:-( Panowie, pierwsza godzina z 5-ciu na dotarcie już za mną, nawet z małym okładem...niestety w strasznej ulewie, ale jakieś 60km i 75 min. spokojnej jazdy za mną, wrażenie jakże pozytywne...bardzo łatwo zda się tym pomykać, taki jakiś poręczny, nie chce się obalać przy minimalnej prędkości(dla mnie ważne, krótki jestem), zakręty można na minimalnej prędkości beż żadnego stresa, tylko chyba jednak ten ząb jeden więcej na przodzie nie jest głupim pomysłem, co? Pozdro od napalonego uczniaka!:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 też myślałem że biegi są strasznie krótkie ale to tylko pozory, silnik ma po prostu niezłe walnięcie z dołu że zachęca do wcześniejszej zmiany no i ten głośny tłumik......, co za pajac to wymyślił :) uważaj na zębatkę zdawczą bo się odkręca Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Fakt, głośny tłumik jest troche tłumik, ale kupno nowego rzedu 1500-2000 mija sie u mnie z celem. Wole przeznaczyc taka kase na przeglad i ewentualne wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven_DRZ400E Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Mnie się ten klang bardzo podoba, zajebiście wręcz...sorry:-)Ale faktem jest, ze kolo jak ja, nieprzyzwyczajony, chce zaraz zmieniać bieg, szczególnie na dotarciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi