Aśka Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 cholera pojechal bym, ale troche wstyd takim poobdzieranym moto :/nie marudź, tylko przyjeżdżaj. pogoda piękna, szkoda, żeby moto stało w garażu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Kusicie tymi postami ;) ... jeśli jeszcze do tego pogoda będzie wiosenna, to chyba poskładam swoją armaturę i ... będzie jazda, że aż miło :crossy:R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja tez bede i tez na troche potartym moto :wink:Nameless nie piernicz :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Hej, Tu macie wszystkie informacje o akcji:http://www.garbiarnia.com/index.php?subact...t_from=&ucat=1& Jedźcie ostrożnie! Do zobaczenia jutro. Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Roger ! Wszystko jasne. :cool: No to wygląda na to, że powinno nas być łącznie z forum EKG jakieś 20 motungów.Chyba, że ktoś jeszcze dołączy a się nie ujawnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 :icon_exclaim: oooooo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jeśli pogoda będzie choć trochę taka jak dziś, to myślę że parę osób które się wcześniej nie ujawniły się pojawi, tak jak ja na przykład :wink:. Mam tylko nadzieję, że nikogo nie zgorszy trochę upaćkana xjota, bo dzisiaj 140 km i nie zdążyłem umyć :banghead: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Po paru godzinach użerania się z gratem jesteśmy gotowi na jutro. Muszę tylko przejechać 300m po lodzie a potem to jakoś pójdzie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No i trochę ludzi się uzbierało :)Poniżej trochę fotek:WOŚP 13-01-2008 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Fajnie było :D Pozdro :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No fajnie fajnie tylko my dojechalismy jak juz niewiele osob zostalo :PTak czy siak itak nikogo nie znam :P hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Było świetnie, Florek - załatwiłeś ekstra pogodę :P A oto kilka zdjęćhttp://picasaweb.google.pl/olesiaGS/WOP13012008 czekamy na fotki z przejazdu kolegi z Afryki z łosiem na kufrze - obiecał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 To była bardzo odjazdowa imprezka... dzięki wszystkim za miłe i sympatyczne spotkanie. Warto było przeturlać się przez miasto, tym bardziej, że pogoda dopisała. Rzeczywiście - sezon jeszcze trwa :)Szkoda tylko, że trochę kulała organizacja... no cóż, może następnym razem będzie lepiej :)Pozdrowienia dla wszystkich, którzy przyłączyli się do akcji :crossy: A "bardzo szczególne" pozdrowienia dla niecierpliwego pana z granatowej puszki... na rondzie Waszyngtona :icon_twisted: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Hej!Dziękuję wszystkim za przybycie, jak tylko ogarnę to napiszę ile udało się zebrać itd. Nie pasi organizacja? Za rok to będzie jak w wojsku!!! Jeszcze będziesz tęsknił do tego co było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Było fajnie, mnie trochę skwasiła sytuacja z ronda Waszyngtona, ale poza tym najważniejsze że obejrzałem sobie nowe i stare mordki :icon_twisted: ! Oleśka dała mi się polansować na BM-ce i zrobiłem fast tripa po wisłostradzie :) . A ten Castro to się w towarzystwie zachować nie umie, bo cały czas sypał na ludzi gorącą gumą i jakoweś piekielne szczały z rury puszczał :crossy: . Poza tym fajnie tak sobie bezkarnie zablokować miasto na godzinę i jeździć na czerwonym świetle, wymuszać pierwszeństwo itd. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi