gacu76 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja mam pytanie z serii banalnie prostych lecz niestety nie znam na nie odpowiedzi ;/chodzi mi o wymianę płynów w hondzie v30 magnie z 84. po zakupie a konkretnie gdzie są wlewy bo nie moge ich zlokalizowac ;/ znalazłem tylko bagnet i wlew oleju do silnika. oraz jak byście mogli mi podac stronke gdzie można zamawiac jakieś akcesoria do tego motorku z góry dziekipozdrawiampo spuszczeniu z układu płynu chłodniczego dolną śrubką płyn uzupełniasz przez wlew na chłodnicy ,nie przez zbiorniczek wyrównawczy ,po zalaniu stan do samej góry,po odpaleniu motocykla po chwili pracy,sprawdzasz stan na zbiorniku wyrównawczym i ewentualnie dolewasz!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świeży Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam.jaki olej do silnika do hondy magny lejecie jaki najlepszy.rok 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacu76 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam.jaki olej do silnika do hondy magny lejecie jaki najlepszy.rok 84 Polecam zdecydowanie Kupisz na LARSSONIE PARAMETRY ZALECANE DO TEGO MOTOCYKLA! JA TAKI STOSUJE JUŻ DWA SEZONY DO MAGNY Kod : 7140006 Kopiuj link do schowka Nazwa : olej silnikowy JMC 4-T 10W40 półsyntetyczny 1l Cena brutto : 34,89 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magman Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Od pięciu lat w V65 stosuje Platinum półsyntetyk ( 17 zł za litr) i jestem bardzo zadowolony,a sprzęt nie ma u mnie lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świeży Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 gościo od którego kupiłem V45 mówił żeby zalac motol 10w40 tylko ze jest kilka rodzai motola. znalazłem na internecie ze do magny sprzedają motol 10w40 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supermagna Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam Czy moglbym prosic skany badz ksero owners manual do magny... Bardzo mi na tym zależy.Prosze podac nr. konta i cene jaka Pana satysfakcjonuje za ewentualna pomoc i koszty kserowania.Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furiacik Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 WitamA ja pytam jakie płyny należy wymienić po zakupie (V45 z 85r) i co polecacie??- Olej silnikowy- olej w skrzyni- płyn w układzie hamulcowym- płyn w chłodnicy- co z wałem kardana??Coś jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemV4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 gościo od którego kupiłem V45 mówił żeby zalac motol 10w40 tylko ze jest kilka rodzai motola. znalazłem na internecie ze do magny sprzedają motol 10w40 5000Od kogo kupiłeś to moto kolego, bo jak z Radomia, to pewnie będę mógł Ci sporo o tej Madzi powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekff Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 w radomiu niezłe wałki z tymi motorami mają :banghead: !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bewup Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam mam pytanko Magna VF 700 86r jakie powinna mieć ładowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi