lukikmx Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam chcę zmienić olej w lc4 i kurna są dwa filtry -jeden za cylindrem pod gażnikiem,a drugi koło sprzęgłą w silniku. czy to są takie same czy co??? bo w ty :notworthy: m roczniku to jest ku*wa ruznie newiem jakie kupić pomocy i gdzie sie leje olej do skrzyni tez ku*wa newiem przetem miałem 2t !!!! EDIT: Nie umiem korzystac z wyszukiwarki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 to jak sie ku*wa dowiesz to bedziesz wiedzial. Nie toleruje przeklinania na forum publicznym i jeszcze raz cos takiego zobacze to poleci 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam chcę zmienić olej w lc4 i kurna są dwa filtry -jeden za cylindrem pod gażnikiem,a drugi koło sprzęgłą w silniku. czy to są takie same czy co??? bo w ty :icon_biggrin: m roczniku to jest ku*wa ruznie newiem jakie kupić pomocy i gdzie sie leje olej do skrzyni tez ku*wa newiem przetem miałem 2t !!!! EDIT: Nie umiem korzystac z wyszukiwarki!!! Zadzwoń tutaj- (81) 745 61 71 i spytaj- dealer KTM'a w Lublinie. Będzie Ci potrzebny numer ramy ( w karcie pojazdu) to jak sie ku*wa dowiesz to bedziesz wiedzial. Nie toleruje przeklinania na forum publicznym i jeszcze raz cos takiego zobacze to poleci 10% ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 filtr pod gaznikiem w takiej puszce, to mikrofiltr - na zamowienie.zwykly filtr przy sprzegle dostaniesz w kazdym sklepie moto.ja do swojego lc4 400 exc dobralem jakis zamiennik championa, przypisywany do EGS Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esflores Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 no w sumie to wyszło na to że lukikmx właściwie nie przeklnął a asmodan zrobił to dosadnie i ... bardzo brzydkoa jeśli chodzi o olej to skołuj sobie instukcję. wszystko tam jest. też będę jakoś zaraz wymieniał. jak nie masz to napisz do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbiterpl Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witamczy to co widać na focie pod gaznikiemhttp://bikepics.com/pictures/1018670/ to jest filtr główny czy mikrofiltr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ten pod gaznikiem to filtr głowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Damek, chyba coś Ci się pomyliło.W każdej LC4 filtr główny jest między iskrownikiem, a zebatką zdawczą na dole, pod deklem trzymanym przez 3 sruby imbusowe.Mikrofiltr jest albo a`la papier toaletowy w puszce (jak na focie), albo jako puszkowy wkręcany w ramę.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Damek, chyba coś Ci się pomyliło.W każdej LC4 filtr główny jest między iskrownikiem, a zebatką zdawczą na dole, pod deklem trzymanym przez 3 sruby imbusowe.Mikrofiltr jest albo a`la papier toaletowy w puszce (jak na focie), albo jako puszkowy wkręcany w ramę.Pzdr.Dzieki za numer do ktm-a dzwonilem maja a co to przeklinania na forum to se kurna jaja robi i po co sie tak spinasz KOTKU :( Dzieki za numer do ktm-a dzwonilem maja a co to przeklinania na forum to se kurna jaja robi i po co sie tak spinasz KOTKU :(ten filtr pod gaznikiem to mikrofiltr!! nie mylic z filtrem głuwn(o)ym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi