kubus2905 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 witam jak w emacie moto raz kopci mono czasem wcale nie wiem czy tak powinno byc jak odczepie to jaką miesznake robic da sie go wyregulowac zeby mocniej podawal bo jednak to wygoda jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Wyszukiwarka nie gryzie, do tego jest bezpłatna. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...ghlite=dozownik To tylko przykład, znaleźć można znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian Tuleja Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witaj. Dozownik to wygoda ale jak siadzie to koniec:( Wiec jesli nie masz pewnosci ze dziala poprawnie to odlacz, tylko pamietaj o robieniu mieszanki.Co do proporcji to zalezy od oleju jakiego bedziesz używal, lecz polecam naprawde dobre jak castrol 2T:)i tam chyba jest stosunek 1:40 ale moge sie mylic wiec lepiej przeczytac na butelce.Jeśli chodzi o regulacje dozownika to z reguły sa na lince i by zwiekszyc dawke wystarczy podciagnac linke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 a jaki olej polecacie ja latam na orlenie 2 t co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Husqvarny olej jest bardzo dobry. Ja na takim jezdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 a jaki olej polecacie ja latam na orlenie 2 t co wy na to ? wg mnie nie do końca "fajny" ten olej.. ale zawsze to półsyntetyk (jeśli mówimy o orlenie czerownym) i co najważniejsze NIE MIXOL! :biggrin: ale tak dla świętego spokoju lepiej zakup lepszy olej... CRM jest dość wyżyłowana i powinna latać na pożądnym, conajmniej półsyntetyku dobrej firmy, np. castrol, mobil, midland itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Husqvarny olej jest bardzo dobry. Ja na takim jezdzilem jeżeli mowa o tego typu olejach ... to ja polecam Makite :biggrin: ... droższa od Midlanda i chyba teraz się na Midlanda przerzucę ALE naprawdę dobry olej....(w silniku zawsze wszystko jest bardzo ładnie usmarowane olejem który pięknie okleja i smaruje to co powinien :biggrin: ) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 czyli jaki mam lac olej syntetyk czy pol ? i c oz tą miesznaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ja bym Ci polecił full syntetyk. A mieszanka 1:50 czyli na 5 litrów benzyny 100ml oleju. I wypieprz ten cholerny dozownik!! Jakiś pajac wymyslił go po to żeby ułatwić życie a sprawił że zaciera silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi