KrzysiekZet31 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 :clap: niech zyja plastiki!!!!! POPIERAM! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 a co to ma do znaczenia :) hehe ważne by było bezpiecznie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Czyżby nie tylko nasz moderator zmienił niedawno maszynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 wczoraj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 :D pędzący przepraszam ale pisząc poprzedni post chodziło mi o moto Xyleny (i pewnie Xyla). Teraz zauważyłem, że ty tez zmieniłeś, nic tylko pogratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAPI220 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam jako ze nowy tu jestem wypada sie przywitac co czynie z checia mam nadzieje ze uda sie poznac za pomoca tego forum zapalencow motocyklowych do posmigania w grupie bo jak narazie sam to czynie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 witamy witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 witamy kolejne virago Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ......VN też wita prawie że bliźniaka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekZ Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Powitać i pozdrowić Pana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 :flesje: witamy witamy!! jest nas coraz wiecej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witaj witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam wszystkich:) Motocyklista od nieco ponad m-ca :D Honda cb 450s http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Honda/CB,450/66028 Mam nadzieje, że to subforum żyje w miarę swoim życiem Przybyłem do was z myślą o weekendowych wypadach w okolice Radomia i nieco troszkę poza ziemię Radomską PS. ta weryfikacja nowo zarejestrowanych użytkowników jest trochę nietrafiona, utrudnia chęć pisania i odpycha od siebie nowych użytkowników. Wystarczyłoby weryfikowanie pierwszych postów takich nowych ludzi i ewentualne ich wydalanie z forum. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekZ Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam wszystkich:) PS. ta weryfikacja nowo zarejestrowanych użytkowników jest trochę nietrafiona, utrudnia chęć pisania i odpycha od siebie nowych użytkowników. Wystarczyłoby weryfikowanie pierwszych postów takich nowych ludzi i ewentualne ich wydalanie z forum. pzdr Cześć ;) ad. ps. : to chyba nie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianps Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Oj wiem, że nie do Was - użytkowników forum ale chyba moderatorzy też czytają nowe posty, czyż nie. Tak tylko wyraziłem swoją opinię o tym sposobie. Witam przy okazji radomianina na hornecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi