davin Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 nie, nie czarna ...kolor hmm....kawy z mlekiem :) Witamy witamy :) - :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Davin kiedy lecimy po huczeć po mieście?? też mam teraz czym :)) Edytowane 7 Maja 2009 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Davin kiedy lecimy po huczeć po mieście?? też mam teraz czym :)) Hej, no na weekend wyskakuje do wa-wy, wiec będę dopiero od poniedziałku - jestem na TAK - na jakieś "wyskoki wieczorne czy cos" muszę również zrewanżować sie za drina z otwarcia sezonu hehe :crossy: A masz nowy tłumik :buttrock: pozdro Edytowane 7 Maja 2009 przez davin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 mam :) ale cichutki :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo007 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam wszystkich, Grzesiek, Młodzianów, CB500 :), Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam wszystkich, Grzesiek, Młodzianów, CB500 :), Pozdrawiam Witam kolege z okolicy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam wszystkich :) Artur vel pędzący, Michałów Teraz Daelim ale Honda już niedługo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 siema. Opoczno się zalicza do Radomia ? Jak tak to powitać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 siema. Opoczno się zalicza do Radomia ? Jak tak to powitać :D Jeszcze nie, ale Radom ciągnie na zachód ;) Więc witamy dzielnicę Opoczno :D Pozdrawiam :crossy: MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 siema. Opoczno się zalicza do Radomia ? Jak tak to powitać :D zalicza! mamy tam juz chyba jednego forumowicza. Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 zalicza! mamy tam juz chyba jednego forumowicza. Witamy. Sorry, Penny, za OT, ale czy Ty zmieniłeś moto? Z czopka na niewiadomocoto? Pozdro MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Widać poszedł do spożywczaka i "Kilo tego fazera proszę" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Widać poszedł do spożywczaka i "Kilo tego fazera proszę" :D Wydaje mi sie, że raczej litr nie kilo Fazerek całkiem fajny, niedługo chyba i ja bede musiał zmienic Virago na jakis inny morór Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 :clap: niech zyja plastiki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi