Michael Jordan Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam wszystkich pozytywnie nastawionych (Tomek Radom) Witamy, Witamy :) MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 HelloŁ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPER Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Wiosna , wiosna , wiosna hej że ha (już za chwileczkę) WITAJ SOLEX24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witamy na forum....... a wiosna to jest ale ponad tysiąc kilometrów stad ;P wróciłem dopiero z Lądka zdroju i tam w podkoszulku cały tydzień latałem. +10 non stop ;) A tu chaos.....nawet z pogodą ;P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam witam!!! Jestem tu nowy wiec chyle czoła przed wszystkimi starymi wyjadaczami na forum :notworthy: :biggrin: Sezon już tuż tuż więc myśle że to dobry czas na zapoznanie Łukasz-Pionki od sezonu 2009 z Thundercat'em :crossy: Pozdro dla wszystkich motocyklistów z okolic i do zobaczenia w trasie... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 witamy witamy w naszym grajdole!!!Straszny wysyp beemek sie zrobił Gruby nasz forumowy weterynarz tez beeeme ma i jeszcze sie nie pochwalił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam pionka :D, radomiaków również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 nie chwali-nie chwali bo jeszcze w garażu nie stoi,nawet papirów na nia nie mam to jak tu się przywitać,ale witam wszystkich.Nowych i starych .do zobaczyska na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 :notworthy: no to wielki szacun :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meffiz Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 powitać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
one Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich ktorych jeszcze nie witałem. do zobaczenia na trasie. Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam. Jestem z Radomia.W tym sezonie zacząłem pierwszą przygodę z motocyklami. Obecnie poruszam się Hondą CBR 125R. / Pozdrawiam KAROL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witaj na forum! To mamy prawie takie same motorki, ja też mam Hondę CBR 1...coś tam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Witaj na forum! To mamy prawie takie same motorki, ja też mam Hondę CBR 1...coś tam :icon_biggrin: No cześć!! Widzę Przemciu że wreszcie kolegę do pośmigania będziesz miał :biggrin: :crossy: Nie nabijaj się z chłopaków, też Virażką kiedyś śmigałeś :flesje: Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi