Skocz do zawartości

Powitalnia Radomska

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Co się tu do qrwy dzieje. Pamiętam jak ja napisałem, że chopperowcy jadą do Częstochowy w sobotę, dostałem zj..y bo na forum niema podziałów. Ja należę chyba do Kawomodów (od modzenia). Ma ktoś jeszcze Kawomoda, polatamy razem. Xylu zbredź swój motor mocniej, bo będę w bandzie sam. :banghead:

Spokojnie ... ja jestem ponad podziałami ... nawet z "kawami" potrafie śmigać :icon_mrgreen:

Ważne , że jest nas juz troche :buttrock: :crossy:

... aż sie o integrację prosi ... :flesje:

Edytowane przez Arkadiusxmoto

Sorry, nie chodzi mi o podziały, raczej o to, że z doświadczenia mi wynika, że chopaki na sportach męczą się jak jadą z chopperami. Do dziś pamiętam jak nas jeden kumpel na R6 prosił: "chłopaaaaki, błaaagaaaam... chociaż stówkę...." :)

Pozdrawiam

MJ

To ja sie pod was podczepiam :biggrin: najmilej śmiga mi sie w przedziale 80 - 110 ... :crossy:

Wiem wiem.. armatura to nie jest .. ale :icon_mrgreen:

pozdro

Edytowane przez davin

Elo ! zobaczymy ilu nas jest z okolicy ;]

Taka szansa będzie 4 kwietnia - z okazji ogólnopolskiej akcji MOTOSERCE, w naszym mieście klub 96 MC ma w planach zorganizowanie imprezy połączonej z możliwością oddania krwi.

Więcej informacji będę miał za jakieś 2-3 tygodnie.

Na razie tyle:

http://img.photobucket.com/albums/v509/kopajt/info.jpg

Ew. info na stronie www.motoserce.pl lub 96mc.pl

nooo nie wiem RaRus czy dasz rade, zameczysz suczke i po co ci to? :icon_mrgreen:

Co do grupy chopperowej to ja bardzo bym chciał ale niestety nie mam jak Rarek PIĘKNEGO choppera, moja Kawa ma pseudo-sportowe serce i ponizej 120 km/h zaczyna sie przegrzewac jednak powyżej 100km/h boję się jeździć z powodu wiotkiej ramy . Zdaje sie, ze za namowa Tytusa "zbredze" (cokolwiek to znaczy) motonga i bede.........no chyba bede wtedy bredzil jeszcze bardziej niz teraz :eek:

:icon_mrgreen: :buttrock: Kafa żondzi :icon_twisted:

Edytowane przez Arkadiusxmoto