Arkadiusxmoto Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Co się tu do qrwy dzieje. Pamiętam jak ja napisałem, że chopperowcy jadą do Częstochowy w sobotę, dostałem zj..y bo na forum niema podziałów. Ja należę chyba do Kawomodów (od modzenia). Ma ktoś jeszcze Kawomoda, polatamy razem. Xylu zbredź swój motor mocniej, bo będę w bandzie sam. :banghead: Spokojnie ... ja jestem ponad podziałami ... nawet z "kawami" potrafie śmigać :icon_mrgreen: Ważne , że jest nas juz troche :buttrock: :crossy: ... aż sie o integrację prosi ... :flesje: Edytowane 27 Lutego 2009 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 chłopaaaaki, błaaagaaaam... chociaż stówkę.... Pamiętam, że jak śmigałem Virówką :crossy: to mieściłem się w przedziale prędkości 120-150km/h, ale cały czas czułem niedosyt i w końcu mam to co mam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Elo ! zobaczymy ilu nas jest z okolicy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Sorry, nie chodzi mi o podziały, raczej o to, że z doświadczenia mi wynika, że chopaki na sportach męczą się jak jadą z chopperami. Do dziś pamiętam jak nas jeden kumpel na R6 prosił: "chłopaaaaki, błaaagaaaam... chociaż stówkę...." :) Pozdrawiam MJ To ja sie pod was podczepiam :biggrin: najmilej śmiga mi sie w przedziale 80 - 110 ... :crossy: Wiem wiem.. armatura to nie jest .. ale :icon_mrgreen: pozdro Edytowane 27 Lutego 2009 przez davin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Elo ! zobaczymy ilu nas jest z okolicy ;] Taka szansa będzie 4 kwietnia - z okazji ogólnopolskiej akcji MOTOSERCE, w naszym mieście klub 96 MC ma w planach zorganizowanie imprezy połączonej z możliwością oddania krwi. Więcej informacji będę miał za jakieś 2-3 tygodnie. Na razie tyle: http://img.photobucket.com/albums/v509/kopajt/info.jpg Ew. info na stronie www.motoserce.pl lub 96mc.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) nooo nie wiem RaRus czy dasz rade, zameczysz suczke i po co ci to? :icon_mrgreen: Co do grupy chopperowej to ja bardzo bym chciał ale niestety nie mam jak Rarek PIĘKNEGO choppera, moja Kawa ma pseudo-sportowe serce i ponizej 120 km/h zaczyna sie przegrzewac jednak powyżej 100km/h boję się jeździć z powodu wiotkiej ramy . Zdaje sie, ze za namowa Tytusa "zbredze" (cokolwiek to znaczy) motonga i bede.........no chyba bede wtedy bredzil jeszcze bardziej niz teraz :eek: :icon_mrgreen: :buttrock: Kafa żondzi :icon_twisted: Edytowane 28 Lutego 2009 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ja... ja... ja... tylko...hmmmmmmm... chciałem dodać, że..... to......hmmmmm... yyyyyyyyy... to jest powitalna stronka... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To ja sie pod was podczepiam :biggrin: najmilej śmiga mi sie w przedziale 80 - 110 ... :crossy: Wiem wiem.. armatura to nie jest .. ale :icon_mrgreen: pozdro zmieniłeś już tłumki ?? witam witających :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zmieniłeś już tłumki ?? witam witających :)) Ja tez witam wszystkich ;), po tłumik lecę 5 marca i dopiero po 17tym wracam :/ trochę długo ale szkolenie mam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 aaaa no własnie peny to moze bys sie przywitał? ja tam, witam wszystkich, serdecznie jak zawsze :icon_razz: przywituje się... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekZ Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Was :) Ja latam na bordowej Shadowce. Do zobaczenia na drodze i szerokości w nowym sezonie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Was :) Ja latam na bordowej Shadowce. Do zobaczenia na drodze i szerokości w nowym sezonie ;) Witaj , właśnie wczoraj piliśmy zdrowie chopperów :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 ....starszyzna tez wita ! - a mój chopperowaty VN dziękuje wszystkim życzącym mu "zdrówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 :icon_mrgreen: witamy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solex24 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam wszystkich pozytywnie nastawionych (Tomek Radom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi