mucha56 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 mocherowe czapeczki to chyba na super glue do kasku przyklejacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ja też słucham podczas jazdy :icon_twisted: :buttrock: dlatego z gołą dupą na samym silniku latasz? :icon_twisted: Za dużo na tacę idzie :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 mocherowe czapeczki to chyba na super glue do kasku przyklejacie?? Moherek pod garnek ... tak cieplej :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Ty z tym radiem to tak na serio????? ;( Jednych moze i takie radio nastraja przed jazdą ;P a innych :icon_twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Nie ujawniałem się wcześnie (chociaż forum śledzę), żeby Wam nie psuć średniej wieku, ale od tego sezonu będę miał więcej czasu dla siebie i liczę, że zabierzecie czasem Starszego na jakąś wolniejszą wycieczkę (rzadko przekraczam 100km/h). Pewnie niektórzy z Was mię znają (i odwrotnie), a już na pewno od kilku lat pozdrawiamy się na trasie. Do tej pory jeździliśmy z moim " plecaczkiem " raczej indywidualnie. Polecam(y) się! Mam jedna wadę (nie ma ludzi bez wad) - nie piję! (a przynajmniej b.rzadko) - ale na kawę zawsze do nas można wpaść !!! Wszystkim krajanom i nie tylko - SZEROKOŚCI - życzy najStarszy (pewnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Pozdro! Zaraz tam na wolniejszą wycieczkę :biggrin: . Ja też już w majtki nie robię i gnania na złamanie karku nie cierpię. Kontemplacja okolicy przy 9dyszkach jest najprzyjemniejsza :crossy: . Ale pijam czasami :icon_mrgreen: . I niekoniecznie kawę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Pewnie to CZEŚĆ ! powinno się znaleźć nie tutaj - Starszym należy wybaczać ! -wkiedyś pewne sprawy się kończą - a w Kiekrzu też wkiedyś bywałem ! Edytowane 18 Lutego 2009 przez Starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Pewnie to CZEŚĆ ! powinno się znaleźć nie tutaj - Starszym należy wybaczać ! Racja :biggrin: szacunek dla straszych :notworthy: witam na forum :buttrock: A średnią wieku ja zaniżam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witamy wreszcie na forum i pozdrowienia dla Kazanowa :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 no to CZEŚĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Racja :biggrin: szacunek dla straszych :notworthy: witam na forum :buttrock: A średnią wieku ja zaniżam :icon_mrgreen: Aruś Ty to chyba nie tylko średnią wieku zaniżasz... :biggrin: pozdrawiam nowego kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ..dzięki za przeniesienie " testu " i pewnie do zobaczenia jak będzie odpowiednia pogoda dla Starszy-ch ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Cześć Chętnie się przyłączę do wycieczki. Można by zmontować radomska grupę choperowo-cruiserową Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Popieram - dobry pomysł, znajomy 40-latek właśnie zakupił taki sprzęt jak Twój, więc też się będzie pisał. A tak na marginesie - w ostatnich dwóch sezonach często bywałem w Twoich Milejowicach ze swoim plecaczkiem(w bordowej skórce), może rzucił Ci się w oczy taki VN. No to do zobaczenia, bo nadal będziemy tam gościć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Można by zmontować radomska grupę choperowo-cruiserową Ooo....ciekawy pomysł...Arek na pewno się ucieszy :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi