Aśka Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Belgu, w piatek zakonczylem "maraton" Tyle imprez to zbieg okolicznosci i nie bylem w stanie odmowic.Teraz biore sie za swoje plany bo malo czasu zostalo.kiedyś na forum była taka brechtająca się emotka... gdzież ona jest teraz, kiedy jej potrzebuję? :bigrazz: :bigrazz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Aśka, a gdzie Twoje serce, pożałowanie... Kupiła motocykl i już sie z niej twardziel zrobił... Ehh...Waldi, jestem z tobą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) No własnie a za krew już nie płacą On już nie ma krwi --- tylko WÓDA w żyłach płynie :buttrock: Co się z tej Młodzieży porobiło :icon_biggrin: Kto nam na stare lata poda szklankę wody jak wszyscy będą pijani :banghead: :banghead: Gdzie Go żałować --- ubolewać tylko nad marnym losem PIJAKA I Rozpustnika :) Albo się zapije albo mu zgnije ( wątroba albo co innego od przygodnych kontaktów ) :flesje: Edytowane 26 Listopada 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Witam!!! (podobno sezon trwa cały rok... :icon_biggrin: )Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... :) pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę - w jedną stronę z Opoczna do Radomia (78km do jednostki) sponiewierały mnie TIRY (tak mnie zmoczyły,że szkoda gadać) natomiast dziś w drodze powrotniej mniej więcej w połowie drogi tak zaczoł napie...ć śnieg,że ledwie widziałem jezdnie... (wyjechałem o 16ej a dotarłem 18:40 ufff) -WIEM normalny to ja nie jestem... :buttrock: i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów. :flesje: Szczerze mówiąc ledwie dotarłem... -w pewnych sytuacjach normalnie myślałem,że wpadne pod koła jakiejś ciężarówki - ale DAŁEM RADE -to nic,że pewnie będę chory... :banghead: NIEPOLECAM... i stanowczo odradzam!!! :banghead: POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze Przemo :crossy: Edytowane 26 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Przemku-kamikaze to owszem byli w wojsku, ale nie naszym i nie te czasu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 (edytowane) Przemku-kamikaze to owszem byli w wojsku, ale nie naszym i nie te czasu :eek: Aśka--- Przemkowi koniecznie potrzebna jest pomoc ;) Lekarza,dajcie lekarza- czy jest tu lekarz :icon_twisted: :eek: Siostro ---- kaczkę :eek: I do ch..a frytek :eek: Edytowane 26 Listopada 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 relaxxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Pośmigałem pożyczoną tylnonapędówką na placu pod odlewnią... Jest RELAX :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Pośmigałem pożyczoną tylnonapędówką na placu pod odlewnią... Jest RELAX :)Z tylnym napędem jest rzeczywiście frajda w taką pogodę :( Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Szczegolnie stara dres-beta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 albo Omega :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 W combi rzecz jasna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 W combi rzecz jasna :biggrin: oczywiscie :D no i do tego letnie lacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Owa beta ma zimowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam!!! (podobno sezon trwa cały rok... :icon_rolleyes: )Wczoraj zepsuł mi się samochodzik i wpadłem na genialny... :icon_question: pomysł aby pojechać VIRÓWECZKĄ na służbę - w jedną stronę z Opoczna do Radomia (78km do jednostki) sponiewierały mnie TIRY (tak mnie zmoczyły,że szkoda gadać) natomiast dziś w drodze powrotniej mniej więcej w połowie drogi tak zaczoł napie...ć śnieg,że ledwie widziałem jezdnie... (wyjechałem o 16ej a dotarłem 18:40 ufff) -WIEM normalny to ja nie jestem... :smile: i tak też postrzegali mnie kierowcy innych pojazdów. :icon_biggrin: Szczerze mówiąc ledwie dotarłem... -w pewnych sytuacjach normalnie myślałem,że wpadne pod koła jakiejś ciężarówki - ale DAŁEM RADE -to nic,że pewnie będę chory... :eek: NIEPOLECAM... i stanowczo odradzam!!! ;) POZDRAWIAM!!! i Lewa w górze Przemo ;)No coz gratulacje ze rade dales Virowka to ja bym sie chyba nie odwazyl ale za to powiem ci ze caly weekend z marcinem a wczoraj samotnie DR'ka ganialem. Wczoraj jak sie snieg rozpadal to sie zajefajnie jezdzilo ludzie sie tylko na mnie dziwnie patrzyli ale co tamwdupiemamto :lapad: zajebiscie bylo i dzis tez latac bede ooo :cool: Pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi