Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 czy masz na myśli WALDIEGO? :biggrin: Co to jest- Adam - Waldiego języczkiem ,Waldi bidet tym no.... nie ważne. A bidet to co? Jemu się nie należy :flesje: Co robił , z kim i czym :cool: Przyznać się ;) Bo nie rozpoznaje twarzy na Filmie,który: WKRÓTCE NA EKRANACH KIN WSZELAKICH ;) ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Podchodzi pijany facet do taksówki, patrzy na bagażnik i pyta się taksówkarza:- Panie, zmieszczą się tam dwie flaszki żytniej?- Zmieszczą się.- A talerz bigosu?- Pewnie.- 5 piw?- No jasne.- A torcik czekoladowy?- Torcik się zmieści.- Słoik śledzi?- Wejdzie.- A butelka szampana?- Zmieści się.- 15 kanapek?- Też się zmieści.- Otwieraj pan!Taksówkarz otworzył bagażnik, a facet:- BUUUUEEEEEEEE..... Nulka, pokaż Darkowi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Co to jest- Adam - Waldiego języczkiem ,Waldi bidet tym no.... nie ważne. A bidet to co? Jemu się nie należy ;) Co robił , z kim i czym ;) Przyznać się ;) Bo nie rozpoznaje twarzy na Filmie,który: WKRÓTCE NA EKRANACH KIN WSZELAKICH :crossy: :flesje: :crossy:to nie byłem ja :flesje: mam nadzieje :biggrin:-chyba jednak przyjmę setke :flesje: Ps. Co roba KACZYŃSCY na korcie tenisowym...?-grają w siadkówkę :cool: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Podchodzi pijany facet do taksówki, patrzy na bagażnik i pyta się taksówkarza:- Panie, zmieszczą się tam dwie flaszki żytniej?- Zmieszczą się.- A talerz bigosu?- Pewnie.- 5 piw?- No jasne.- A torcik czekoladowy?- Torcik się zmieści.- Słoik śledzi?- Wejdzie.- A butelka szampana?- Zmieści się.- 15 kanapek?- Też się zmieści.- Otwieraj pan!Taksówkarz otworzył bagażnik, a facet:- BUUUUEEEEEEEE..... Nulka, pokaż Darkowi ;D no teraz to się zdemaskowałeś!! jutro masz kurs do Lublina, żeby wyczyścić Darkowi bagażnik :buttrock: -chyba jednak przyjmę setke :biggrin:to ja chyba po piwko sięgnę. zdrówko! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nieee... ja faktycznie mu bagażnik ale tak lekko... patyczkiem :buttrock: piwko sięgnę. zdrówko! -chyba jednak przyjmę setke Alkoholicy, do lustra piją, a sie nie podzielą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 abstynent się znalazł... :biggrin: Nieee... ja faktycznie mu bagażnik ale tak lekko... patyczkiem :)Alkoholicy, do lustra piją, a sie nie podzielą :]My nie pijemy do lustra - prawda Asiu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 nie abstynet, tylko zazdrosny :D poza tym ja nie piję do lusterka, tylko kontynuuję piwną kurację na przeziębienie :] My nie pijemy do lustra - prawda Asiu :buttrock:prawda!! :) :biggrin: to za mój jutrzejszy rajd po urzędach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 My nie pijemy do lustra Videokonferencja powiadacie? Papitole, ide do mojej zmotocyklizowanej piwnicy sie uczyć, mam tam cóś zbunkrowane... I pomyśleć, że pierwszy kieliszek wódki wypiłem jakieś 2 miechy temu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 I pomyśleć, że pierwszy kieliszek wódki wypiłem jakieś 2 miechy temu :biggrin:w Borkach? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie... na weselu z teściem :buttrock: Byłym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie... na weselu z teściem :biggrin: Byłym :)taki młody a już rozwodnik... co za czasy.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nieee... ja faktycznie mu bagażnik ale tak lekko... patyczkiem :)Alkoholicy, do lustra piją, a sie nie podzielą :] my nie pijemy do lustra tylko do forum :D Nie... na weselu z teściem :D Byłym... prosze mi tu z byłymi teściami nie wyskakiwać :P No to za twoje urzędy Aśka :biggrin: co prawda ja winkiem, Krissowym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 prosze mi tu z byłymi teściami nie wyskakiwać A co, sie ma plecy :buttrock: taki młody a już rozwodnik... co za czasy.... Bo ja jestem rozwódka... Roz piwo, roz wódka :biggrin: No to za twoje urzędy Aśka co prawda ja winkiem, Krissowym I za moje... Minął ponad tydzień, a te Piotrkowskie imbecyle jeszcze nie wysłali moich papierów z PJ do Wa-wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A dobre to wino było Szeczególnie z wiśni bo antonówka to troche słaba ale klepała he hehe Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 mi antonóweczka leży odrobinę lepiej, ale pewnie nie masz na wymianę ;) no nic cheers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi