Marcin SF Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 na ten avatar przynajmniej mogę patrzec :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 na ten avatar przynajmniej mogę patrzec :D A ja na Twój avatar Marcin i na Ciebie "na żywo" mogę patrzeć,patrzeć :wink: O cholera--- ale się rozmarzyłam. :cool: :wink: Ale Ciacha robią swoje :evil: Spać nie mogę :wink: A czemu Ty na męskie avatary spoglądasz Marcinie- no ja bym tego... no się zastanowiła :eek: Już się boję o ten Wasz wyjazd do Borek. Pilnować trzeba będzie :wink: Aśka--- Kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ustrzeż te niewinne jeszcze Dusze Chłopaków przed złym.PLISSSSS Kochanego ciała nigdy za wiele jak to mówią :DAdam- i tu Cię popieram jako przedstawicielka Pluszaków :crossy: :wink: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nulka - przyjeżdzaj do BOREK to zobaczysz mnie na żywo - to zdjęcie nie jest w stanie oddać szczegułów których próbujesz się dopatrzeć :biggrin: POZDRAWIAM!!! :) na ten avatar przynajmniej mogę patrzec :clap:a był jakiś na który nie mogłeś...? :buttrock: Jeśli był to naprawde nierozumiem czemu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Aśka--- Kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ustrzeż te niewinne jeszcze Dusze Chłopaków przed złym.PLISSSSSspoko spoko. niedługo wyjadę na moim pięknym moturze w ocisłym kombinezonie to przestaną zwracać uwagę na męskie avatary ;) i właśnie Nulko moja droga!! na liste borkowa proszę sie dopisać!! obecnośc obowiązkowaaaaaaaaaaaaaa!! bo jak wiadomo-co dwie Aśki to nie jedna :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: tak jest co dwie to nie jedna - i to w obcisłej skurze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Adam- i tu Cię popieram jako przedstawicielka Pluszaków :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Sie miało 20kg nadwagi to sie wie ;) Jak sie więcej dziewczyn nie wpisze na listę to powyrywam na fotka.pl i zaproszę na "kulturalno-edukacyjną imprezę motocyklową" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Sie miało 20kg nadwagi to sie wie ;) Jak sie więcej dziewczyn nie wpisze na listę to powyrywam na fotka.pl i zaproszę na "kulturalno-edukacyjną imprezę motocyklową" ;)ADAMIE --- i zdradzisz Swoje Forumowe Ciała :icon_mrgreen: ;) Będę wyć :icon_mrgreen: Kulturalna impreza-- po co taką robić ;) Zresztą - kto w to uwierzy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 A kto powiedział, że będzie kulturalnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 A kto powiedział, że będzie kulturalnie ;) Orzesz Ty orzeszku :eek: -nie no ja się zaczynam poważnie obawiać co się tam będzie wyprawiało :wink: Tylko nie szalejcie zbytnio bo w przyszłym roku przyjazd do Borek będzie już tylko w sferze marzeń.Na ogrodzeniu ośrodka zawisnął niemożliwe do usunięcia fotografie tych ,którzy nigdy ale to nigdy nie będą wpuszczani nawet na odległość 10km przed Borkami :biggrin: Godnie reprezentujcie Forumową Brać :crossy: Bo jak nie :evil: to ..... sami wiecie co.Się WAM bany posypią :biggrin: Tony banów :wink: Adam- Ciebie też to dotyczy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Adam- Ciebie też to dotyczy Że niby ja posypie tak? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Że niby ja posypie tak? :)Nie, nie- zostaniesz zbanowany. Co Ty myślisz ,że tylko Tobie wolno bany rozdawać :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Czy to aluzja żebym poparł Twoją kandydaturę na moda w amazoniii? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Hej ho, hej ho! Na Borki by się szło.Ni chłód ,ni zima nas nie zatrzymaBędziemy twardzi i się nie damyBo znów na Borki ochotę mamy :biggrin: Tam atmosfera jest jak cholera,czyste powietrze w piersi się wdziera.Las ,woda ,ludzie poprawią humorywięc dosiadajcie swoje motoryalbo jak kto woli pakujcie się w puszkido nich wrzucajcie piwo ,wino ,ciuszki.Jako,że szykuje się impreza ciuteńkę Gejowaniech z was każdy do bagażu brokatowe slipki schowa. I w drogę ruszajcie ! Niech Borkowe lasyprzypomną wrześniowe SUPER WYGŁUPASY :biggrin: Ci ,co tam zawitają niech zdrowie wypijąza tych co nieobecność w Borkach ze smutkiem przeżyjąI zaśpiewają sobie- szanujmy wspomnienia ale Borkom nigdy nie mówmy Do widzenia !Powiedzmy- na razie ! Bo juz niedługo spotkamy się w Borkach- bazie :icon_evil: Zjedzie się za rok prawie ludzi masa cała i będzie przez WIES ŁYKENDzwyczajnie szalała,śmiała się ,bawiła i paliła gumy.Ktoś może pomyśli - gdzie mają rozumy :biggrin: A my im głośno wspólnie zaśpiewamy-wasze widzimisie normal w dupie mamy :buttrock: I nie po prostu żadnego to, tamto --- odpowiedz brzmi krótko- jak -A WDUPIEMAMTO :icon_razz: Bo gdy się w Borkach spotka taka "zgraja" co jaja ma i robi EKSTRA jajato niczym pryszczyk tycieńki są inne rozpustyu nas nawet chudy pies na grillu Igora wyda ci się tłustyMarcin SF przeleci niczym F16,Norbik zrobi czekoladę w śledziowej nawet niezłej paścieKaZet spali sprzęgło,wielu się upije ale jakie chwile w Borkach się przeżyje!!!!!!!!!!!!!!!Tam świat się widzi bardziej kolorowo- jak Aśki posty --- po prostu różowo Tatakis gaśnice z rozmowną wodą rozpracujea tam - ło matko ktoś goły tyłek pokazuje :eek: To facet - jakiś Nowy czy ktoś- nie rozpoznajeale ma tyłeczek- na fotkę się nadaje :icon_eek: Nie sposób- niestety- wymienić każdego z imieniaale rzeknę Wszystkim ----- Ludzie!!!!!! Do ZobaczeniaKończę pisaninę bo Forumowe mody zrobią w banowaniu mnie swoiste zawody I jeszcze dostanę takiego bana..... Kończę bo pisać tak mogę do rana :buttrock: Czy to aluzja żebym poparł Twoją kandydaturę na moda w amazoniii? :)Czytasz w moich myślach- marzyłam o tym :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 aa sztachet-party bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Sztachet party jest jakieś 15-20 km od Borek w każdą niedzielę. Ale prawdziwe sztachet party... Ostatnio tak tam gościa zatłukli lewarkiem, że w szpitalu chyba z 2 tygodnie był. Nie zapominam też o tym, że nad pięknym zalewem właśnie w tej miejscowości w połowie sezonu tak czymś stłukli motocyklistę, że mu kask na głowie pękł, przez co odmówiłem sobie przyjemności kolejnych wizyt w tym naprawdę urokliwym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi