Listek31 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Powoli temat umiera ale wspomnienia a raczej to co uchwyciły zdjęcia i kamera zostaną na zawsze w mojej pamięci. Naprawdę było super ciesze się że pojechałem i was poznałem tak w realu.Pozdrawiam i do zobaczenia poraz kolejny. :icon_question: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 hehe temat umiera bo zarobiony jestem :wink: i nie mogę spamować ttrzeba jakoś w styczniu powtórkę zrobić :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 sylwestra w borkach nie da rady zrobic :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nieeee... na sylwestra mam inne plany. Ale drugi weekend... Hmmm... może przyjade moto, a jak nie to poldolotem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja musze sie gdzies na sylwestra wkrecic. Jak narazie nic w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam!!!Dopiero wróciłem z pracy po 7dniach pobytu na jednostce... (miałem awarie sprzetu - :icon_twisted: długo by pisac) - no cóż ale to jest wojsko - a Zonka zła... :icon_twisted: Ja musze sie gdzies na sylwestra wkrecic. Jak narazie nic w planachWaldi TY to masz problemy :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ... Trzeba to opić :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) ...też chcę mieć takie :icon_twisted: problemy jak WALDI... :clap: ... Trzeba to opić ;)no to kiedy i gdzie? :offtopic: :flesje: :icon_twisted:Jestem ZA!!! - w 100% Edytowane 3 Grudnia 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ...też chcę mieć takie :offtopic: problemy jak WALDI... :icon_twisted: no cashno jobno flatno sexno alcohol jestes pewny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 no cashno jobno flatno sexno alcoholjestes pewny ? :biggrin: :P :icon_mrgreen: oj Waldiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jeszcze powiedz Waldi ze to nie Twoja wina to już w ogóle całą podkoszulkę i monitor będę miał w obślizgłej mazi.... z nosa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) no cash idź do pracy no job przestań marudzić, wybrzydzac i gapić sie w komputer. idź do pracy no flat przestań marudzić, wybrzydzac i gapic się w komputer. idź do pracy i poszukaj czegoś sensownego. da się no sex przestań gapić sie w komputer i upijac do nieprzytomności no alcohol przestań marudzić, wybrzydzać i gapic się w komputer. idź do pracy :biggrin: Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 że też te kobiety na wszystko mają gotowe rozwiązania, jak one to robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 że też te kobiety na wszystko mają gotowe rozwiązania, jak one to robią?bo Ty nie znasz Waldiego.... inaczej też byś nie miał problemów ze znalezieniem dobrych rad na jego życiowe problemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 być może dla tego... może go kiedyś na borkach poznam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi