Aśka Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie no! NULKA!!!!!!!!!! no normalnie rządzisz :clap: :clap: :clap: :icon_razz: :crossy: :icon_evil: a ja mam tablicę do motocykla :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie no! NULKA!!!!!!!!!! no normalnie rządzisz :clap: :clap: :clap: :icon_razz: :crossy: :icon_evil: a ja mam tablicę do motocykla :crossy: To co znowu pijemy... :clap: Aśka (ta od wierszyków) rewelacja !!!to fakt WIELKI SZACUN dla Nulki -znaczy Aśki :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie no! NULKA!!!!!!!!!! no normalnie rządzisz :clap: :clap: :clap: :icon_razz: :crossy: :icon_evil: a ja mam tablicę do motocykla :crossy: Biegnie co za finisz hyhyh :clap: Gratulacje To co znowu pijemy... :clap: Nie mam grama alkoholu w domu który by się dał pić na czysto. Może i dobrze bo jutro 6:00 pobudeczka i na mazury, mazury, mazuryprzykryć łajbę plandeką z tektury :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nie no! NULKA!!!!!!!!!! no normalnie rządzisz :clap: :clap: :clap: :icon_razz: :crossy: :icon_evil: a ja mam tablicę do motocykla :crossy: Aśka ---- czyli do przodu kroczysz w temacie moto :clap: SIUUUUUUUUUUUUUUUUPER :clap: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 a ja mam tablicę do motocykla A ja prawko do odbioru ;D Mhmm... http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1081152 Pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Załatwione. Mam nadzieje,że wkródce nie wpadnie do mnie CBA ;) no cóż ale głos już oddany.POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ta wpadnie do Ciebie... GBA, Game Boy Advance jak sie Waldi dorobi :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wchodzi młody facet do knajpy i siada przy barze.-Barman, poprosze 6 razy setke wódki!-A co to za okazja? - pyta barman-mój pierwszy wytrysk - pada odpowiedź-w takim razie, 7 na koszt firmy.-Nie trzeba - mowi facet - Jak szesc setek nie zabije tego smaku , to nic gonie zabije... Hmm Waldi to dlatego tyle piles ? :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Hmm Waldi to dlatego tyle piles ? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :biggrin: nie nabijaj się z kolegi... najpierw go wykorzystałeś, a teraz dokuczasz. ładnie to tak? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Trzeba było nie miałczeć skąd miałem wiedzieć kto jet kto he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No tak... teraz wiem skad tyle gejowskiego klimaty i skupiania sie na mojen dupie. Kamerzysta poprostu zawinil :buttrock: i filmowal moje poslady... buahhahahaWiem, ze sexy jestem ale bardziej bym sie cieszyl gdyby to Asia kamera operowala. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Adam- :banghead: :banghead: Siedzi trzech gości w łódce na środku jeziora. Połowy nocne, wędki w wodzie, spokój, sielanka, powoli zaczyna się rozwidniać. Jeden z wędkarzy zagaja:- Słońce wschodzi.Drugi mówi:- Faktycznie, dawno nie widziałem takiego wschodu.Nagle trzeci wędkarz szybkimi ruchami ramion wypycha dwóch pozostałych z łódki. Ci, przerażeni, machając gorączkowo rękoma wołają do pozostałego w łódce:- Odbiło ci!? Za co?Ten mówi:- Pierwszego za offtopic, a drugiego za flooda.Na to wściekli wędkarze w wodzie:- A ty to co, cwaniaczku jeden!!Ten w odpowiedzi chwyta za wiosło i wpychając końcem dwóch pozostałych pod wodę mówi:- A za niepotrzebne dyskusje Ban!!! A tego nie piliście :banghead: http://www.grupa-poludnie.info/files/thumb...sputnik_658.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wszyscy się rozmarzyli a tydzien temu to były Borki i Pełne SzaleństwoOgnisko, Mecz i koty he he he Dorbe wyjazdy nie są złe Pozdro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Oj było pięknie ,było............Tydzień temu o tej porze płonęło ognisko,wódeczka się lała,piwko również,kiełbaska piekła się nad ogniskiemśmiech,radocha, luzik czadzik :flesje: ;) Tylko czemu to już w mordę, motyla noga BYŁO a nie JEESSSSSSTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!Ach ciężko mi na duszy i ciele,że ja pierdziele :D Listkowe hehehe---- gdzież jesteś?????????????????WDUPIEMAMTO---- wszystko inne tylko nie Borki ;) :crossy: Zacznę pić ,palić stoczę się.............. :biggrin: Tęsknota mnie dobija ,szarość świata mnie rozwala,smutek z nóg mnie zwala :banghead: Wspomnienia---- dobrze ,że je mam!Powiem- są chwile ,które powinny trwać wiecznie :) Nie, no bez przesady trochę krócej żeby inne cudowne "momenty" :cool: mogły trwać.Kurna - rozmarzyłam się . Niepoprawna romantyczka ze mnie. POZDRAWIAM----- SMUTULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Oj było pięknie ,było............Tydzień temu o tej porze płonęło ognisko,wódeczka się lała,piwko również,kiełbaska piekła się nad ogniskiemśmiech,radocha, luzik czadzik :flesje: :buttrock: Tylko czemu to już w mordę, motyla noga BYŁO a nie JEESSSSSSTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!Ach ciężko mi na duszy i ciele,że ja pierdziele :bigrazz: Listkowe hehehe---- gdzież jesteś?????????????????WDUPIEMAMTO---- wszystko inne tylko nie Borki :buttrock: :crossy: Zacznę pić ,palić stoczę się.............. :rolleyes: Tęsknota mnie dobija ,szarość świata mnie rozwala,smutek z nóg mnie zwala :banghead: Wspomnienia---- dobrze ,że je mam!Powiem- są chwile ,które powinny trwać wiecznie :icon_eek: Nie, no bez przesady trochę krócej żeby inne cudowne "momenty" :cool: mogły trwać.Kurna - rozmarzyłam się . Niepoprawna romantyczka ze mnie. POZDRAWIAM----- SMUTULKANie martw się świat jeszcze nabierze barw kiełbasa wróci wóda oczywiście też a wspomnienia zostaną pokryte jescze wspanialszymi no chyba że nie spodkasz mnie na swej drodze.... ;) Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi