Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 I za moje... Minął ponad tydzień, a te Piotrkowskie imbecyle jeszcze nie wysłali moich papierów z PJ do Wa-wy... :flesje: to jeszcze za moja linkę prędkościomierza, która od tygodnia do mnie dojść nie może ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) my nie pijemy do lustra tylko do forum ;)prosze mi tu z byłymi teściami nie wyskakiwać ;)No to za twoje urzędy Aśka :flesje: co prawda ja winkiem, Krissowym ;)Widzę,że dziś będzie nam się dobrze spało... ja mam jutro wolne :clap: napiszcie za co jeszcze pijemy bo nie wiem czy iść do sklepu :flesje: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja mam berbeluche ale 1l do 1l to kiepska wymiana Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 dobrze,że mam jutro wolne Farciaż... A mnie nie ma od 7 rano do 22 i jeszcze mi za to nie płacą... Kuźna... to jeszcze za moja linkę prędkościomierza, która od tygodnia do mnie dojść nie może Listek... Co z tą pocztą? ;) Aśka, nie buoj... Jak znajde na liście towarów do zlicytowania na Koluszkowskiej poczcie twoją linkę, to Ci ją sprzedam po cenie kupna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 :flesje: to jeszcze za moja linkę prędkościomierza, która od tygodnia do mnie dojść nie może ;) i moje śruby skręcające głowicę Ja mam berbeluche ale 1l do 1l to kiepska wymiana jaki litr, ja już upiłem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) chyba dziś się pierwszy raz nawale przy internecie ;) :flesje: :flesje: :clap: ;) ;) Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 chyba dziś się pierwszy raz nawale przy internecie Przy nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tak jasne jeszcze tylko zostaje koklusz i twister którymi też można obwinić mnie he he he P.S. tanio sprzedam linkę prędkościomierza do radiana i śruby mocujące głowicę w DR 350 ceny niższe nż na allegro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 P.S. tanio sprzedam linkę prędkościomierza do radiana i śruby mocujące głowicę w DR 350 ceny niższe nż na allegrocholera... też się muszę na poczcie zatrudnić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A co potrzebujesz śruby do DR 350 he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A co potrzebujesz śruby do DR 350 he he heno. będę rzucac w listonoszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no wiesz, zawsze mogła by wymienić na linkę do radiana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no wiesz, zawsze mogła by wymienić na linkę do radiana ;)o dzięki, że za nią zapłaciłeś, ale teraz już możesz mi ja oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Aśka uważaj bo listonosz zawsze puka dwa razy he he he P.S. Taka rada he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) o dzięki, że za nią zapłaciłeś, ale teraz już możesz mi ja oddać najpierw śruby ;) no i ogólnie łapy w górę cheers !! Edytowane 20 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi