Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 studniowka CENZURA("nie udana") to matura nie zdana. Ja zdalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No przez to forum to z maturą może być ciężko :buttrock: A ta rycząca czterdziestka kusząca, ale po pierwsze jest w wieku mojej mamy :buttrock:, po drugie skąd pan generał ma takie strony :O Nudzimy sie na służbie :buttrock: studniowka CENZURA("nie udana") to matura nie zdana. Ja zdalem Widzisz ;) Zdałeś mimo nieudanej studniówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Adaś a może wybierzesz się z tą: tylko mi nie mów o wieku - popatrz na temperamencik... :buttrock: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 eee ta dla niego za ostra :buttrock: rozniosła by studniówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurde, nawet nie wiecie jakie eleganckie uzębienie mam po Borkach odciśnięte na łapce... Nie chce takiej, jeszcze mnie bedzie za ucho targać ;) Wezme tą http://www.youtube.com/watch?v=ZoxOPUAdWXU :buttrock: :buttrock: :buttrock: ;) Królowa balu ;) Iiii... te kocie ruchy"Ogólnie tooo... inte... interesowania tooo... zainteresowania tooo..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) No przez to forum to z maturą może być ciężko ;) A ta rycząca czterdziestka kusząca, ale po pierwsze jest w wieku mojej mamy ;), po drugie skąd pan generał ma takie strony :O Nudzimy sie na służbie ;)No właśnie Panie GENERALE - co Pan robi na służbie ;) Lachony wyrywa :buttrock: A Ty Adaś - jakieś "ale" masz do ryczących czterdziestek? A ja Cię w Borkach na kolankach trzymałam,po pupci Cię klepałam :buttrock: Link do Filmu wyśle Wam na PEWU bo WIZJA + FONIA mogą być zabójcze i Forum pójdzie w .... daleko i wysoko :buttrock: Edytowane 20 Listopada 2007 przez NULKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurde, nawet nie wiecie jakie eleganckie uzębienie mam po Borkach odciśnięte na łapce... Nie chce takiej, jeszcze mnie bedzie za ucho targać :cool: trzeba było nie molestować Szopa!! :biggrin: i widzę, ze za mało jednak dziewcząt było na imprezie. teraz się tu kącik samotnych serc zrobił i nasi Panowie w akcie desperacji partnerek po necie szukają :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 i widzę, ze za mało jednak dziewcząt było na imprezie. teraz się tu kącik samotnych serc zrobił i nasi Panowie w akcie desperacji partnerek po necie szukają Znaczy panowie szukali, a teraz mi - młodemu chłopcu podsyłają :flesje: A Ty Adaś - jakieś "ale" masz do ryczących czterdziestek? A ja Cię w Borkach na kolankach trzymałam,po pupci Cię klepałam Sorry, chyba Ci sie coś pomyliło, nie urwał mi sie film i nic takiego nie pamiętam :cool: trzeba było nie molestować Szopa!! Ale ja go tylko tak leciutko... Języczkiem ;) Aaaa... baj de łej... Nie macie jakiegoś sposobu na walącą wędzonką kurtkę po ognisku? :biggrin: Chyba musze iść do mojej byłej roboty, zeby przesiąkła tamtą chemią to może nie bedzie tak walić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Sorry, chyba Ci sie coś pomyliło, nie urwał mi sie film i nic takiego nie pamiętam :flesje: dobra dobra. Waldi tez nie wierzył, że spał na korytarzu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja tylko czegoś z Filmu nie rozumiem --- Waldi molestował bidet. :biggrin: Ale jak On chciał założyć na to ustrojstwo prezerwatywę marki "NU DAWAJ" i właściwie po co? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ale ja go tylko tak leciutko... Języczkiem :flesje:czy masz na myśli WALDIEGO? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 czy masz na myśli WALDIEGO? Jak to było? Czytaj uchem a nie brzuchem ;)? Hmm... pozatym myślisz, że Aska by mnie za molestowanie Waldiego pogryzła?? Hmmm... tak właśnie myślałem że mają sie ku sobie jak Waldi rzekomo poszedł siusiu, a ona za pieskiem ;) dobra dobra. Waldi tez nie wierzył, że spał na korytarzu Jemu udowodniliście fotami, mi też poproszę :flesje: :cool: ;) Ale jak On chciał założyć na to ustrojstwo prezerwatywę marki "NU DAWAJ" i właściwie po co? :biggrin: Jednego zalał wodą, drugiego zakładał na bidet... Zaczynam sie zastanawiać czy on wie... Nieee... Nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 czy masz na myśli WALDIEGO? :biggrin:coś Ci Przemku strasznie ten Waldi utkwił w pamięci. czyżbyś już tylko o nim był w stanie myśleć? jak języczkiem.. delikatnie... to już na pewno Waldiego? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurcze tak czytam to co piszemy i zastanawiam się czy nie powinienem się opić aby zrozumieć co tam się działo... :flesje: coś Ci Przemku strasznie ten Waldi utkwił w pamięci. czyżbyś już tylko o nim był w stanie myśleć? jak języczkiem.. delikatnie... to już na pewno Waldiego? :biggrin: ;) ;) ;) chyba jednak się napije :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurcze tak czytam to co piszemy i zastanawiam się czy nie powinienem się opić aby zrozumieć co tam się działo... Masz jutro służbę? Jak nie to zapraszam :biggrin: Tylko żone weź, bo w sobotni wieczór dałes mi taki wykład na temat jaka ona fajna i piękna że muszę obejrzeć :flesje: coś Ci Przemku strasznie ten Waldi utkwił w pamięci. czyżbyś już tylko o nim był w stanie myśleć? jak języczkiem.. delikatnie... to już na pewno Waldiego? Heh... "Beka" :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi