Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie no, musze kogoś niższego jak już ma wejsć jako kobita ;D Albo nie bede marnował biletu, wpuscze was przez okno w WC :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 jaaaaaaaaa , pick me, pick me :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Nie no, musze kogoś niższego jak już ma wejsć jako kobita ;DPamiętasz - wspominał coś o złamanej łapce...-to może zgodzi się na podcięcie nóżek :icon_rolleyes: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Pamiętasz - wspominał coś o złamanej łapce...-to może zgodzi się na podcięcie nużek Nie no, ale to by Aśka musiała wejść wtedy na moje żeby sobie dał podciąć :] Aaaa... moja babka od angielskiego dzisiaj sie ledwo nie zlała w majty jak jej opowiedziałem temat z wampirem i eskpresówką :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie no, ale to by Aśka musiała wejść wtedy na moje żeby sobie dał podciąć :] chyba nie zrozumiałam.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 To dobrze :] Chodzi o zaproszenie, studniówke i Waldiego nóżki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a skąd wiesz,że się nie zlała :icon_rolleyes: Nie no, ale to by Aśka musiała wejść wtedy na moje żeby sobie dał podciąć :] Aaaa... moja babka od angielskiego dzisiaj sie ledwo nie zlała w majty jak jej opowiedziałem temat z wampirem i eskpresówką :icon_twisted:??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 a skąd wiesz,że się nie zlała Bo zawsze w kiecach chodzi.Swoją drogą też niezły mi opowiedziała w ramach riposty, ale to najwyżej na PW bo wchodzi na religie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) chyba nie zrozumiałam.... :icon_rolleyes: Jestem tego samego zdania co Adam - dobrze,że nie zrozumiałaś... Znaczy dobrze dla Waldiego :icon_twisted:Aśka nie próbuj tego zrozumieć... :icon_mrgreen: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ta, ja ją tutaj nieśmiało próbuje zaprosić na studniówke a ta udaje ze nie rozumie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 generalnie to mam dziwne wrażenie, że brakuje tam jakiegos słowa, ale mogę sie mylić :icon_rolleyes: a zaproszenia to tylko złotą czcionką na papierze kredowym przyjmuję :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 zaproszenia to tylko złotą czcionką na papierze kredowym przyjmuję :] Z tego co mam w domu to moge zaproponować różowym na toaletowym ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 generalnie to mam dziwne wrażenie, że brakuje tam jakiegos słowa, ale mogę sie mylić :icon_rolleyes: a zaproszenia to tylko złotą czcionką na papierze kredowym przyjmuję :] podpisane własną krwią i platynową stalówką osadzoną na piórze orła syberyjskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 podpisane własną krwią i Ta... Chyba z ekspresówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) generalnie to mam dziwne wrażenie, że brakuje tam jakiegos słowa, ale mogę sie mylić ;) a zaproszenia to tylko złotą czcionką na papierze kredowym przyjmuję :]no prosze - ta nasza Aśka to ma charakterek... ale z drugiej strony to chyba faktycznie brakuje tu jakiegoś (kluczowego) słowa :cool: Adam jak Ci Aśka odmówi to spróbuj tu: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1281840 myśle,że będziesz się dobrze bawił... :icon_razz: Ta... Chyba z ekspresówki ;)pewnie nawet ekspresówka będzie wchodzić w gre... :icon_eek:ps. nie wybrzydzaj!!! - Bo w końcu pójdziesz sam.... he he Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi