Aśka Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Jak widać było po moim przykładzie można w takim postanowieniu wytrwać i całe szczęście, że ja tydzień temu też takie postanowienie powziąłem. Gdyby nie to, że jestem aktualnie abstynentem, stoczył bym sie razem z Wami pijakami. Turtel-największy pijak wśród abstynentów :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: no i zbyt wiele nowego nie napiszę, gdyż albowiem zajebiście było :bigrazz: i odwalić sie od mojego Szopa!! bo Wam następym razem piachu do baków ponasypuję!! :evil: a teraz podziekowania ;) Lublinowi dziękuję przeogromnie za przygarnięcie :icon_mrgreen: wszystkim za świetną zabawę, a Forumowiczkom za to, że nie przyjechały i "proporcje damsko-męskie" były odpowiednie ;) poza tym obiadek sie juz ułożył. jedziemy do karczmy na rybkę i zupkę borowikową? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 spoko, chyba już mogę prowadzić, ale pozwolisz, że tym razem ja zapłacę :icon_mrgreen: co do samej rybki, schabu, zupek ojojoj będę w tej knajpie częstym gościem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 spoko, chyba już mogę prowadzić, ale pozwolisz, że tym razem ja zapłacę :icon_mrgreen: no wiesz.... zastanowię się.... może.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dol mnie lapie...Listek twierdzi, ze trzezwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Waldi będzie maskotką całej armi ale chyba NATO Ni ch...ja !!!! Waldi jest i będzie naszą, EKG-owską maskotką :wink: Coś tam Waldi za oborę odpier....ił ? Reprezentowałeś nas godnie ? :icon_mrgreen: Domyślam się, że próbowałeś przynajmniej dwie miejscówki na bani wyrwać, ale nie znały portugalskiego :icon_mrgreen: ... lub ewentualnie próbowałeś znowu coś spalić ... coś nietypowego ... zeznawaj tu zaraz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 spoko, chyba już mogę prowadzićŚmiem wątpić. A jadło w karczmie faktycznie zacne i nie daleko... motocyklem z 15 minut :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dol mnie lapie... z tego co zauważyłam, to dół Cię złapał tak gdzies w sobotę rano jak fotki z piątku zobaczyłeś :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dół go złapie jak te fotki ujrzą światło dzienne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czy temat oglądają prawie wszyscy uczestnicy "zlotu", czy wydaje mi sie bo trzeźwieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dół go złapie jak te fotki ujrzą światło dzienne :biggrin:mniejsza o fotki! sa jszcze filmy przecież :icon_mrgreen: swoją drogą ciekawe co sobie jeszcze poprzypominacie po ich obejrzeniu :wink: :icon_mrgreen: Czy temat oglądają prawie wszyscy uczestnicy "zlotu", czy wydaje mi sie bo trzeźwieje?nie wydaje Ci się. to znaczy, że było za krótko i za godzinę widzimy sie pod recepcją :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ok, ja bede 15 po, zeby nie zebrać o@%^$@olu za ognisko :wink: Pozatym, jak pan Grzesiu nie dostanie z tego powodu wypłaty to zobowiązuje sie na letnich borkach zrobić ściepę i dostarczyć temu panu stówkę osobiście bo był naprawde równy i opiekował się należycie ogniskiem. Pozatym nie urwał nam "aj" za płotek. FOTKIIIIIIIIIIIIIIIII!! PS. Biore udział w wyborach najza#%(*@ego motocykla września czy października czy innego paździerza. Pomożecie? Bo przez was nie mam na smar to może wygram :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ni ch...ja !!!! Waldi jest i będzie naszą, EKG-owską maskotką :wink: Coś tam Waldi za oborę odpier....ił ? Reprezentowałeś nas godnie ? :icon_mrgreen: Domyślam się, że próbowałeś przynajmniej dwie miejscówki na bani wyrwać, ale nie znały portugalskiego :icon_mrgreen: ... lub ewentualnie próbowałeś znowu coś spalić ... coś nietypowego ... zeznawaj tu zaraz ! aaaaa za bardzo sie %%%% w piatek...spalilem jakis plot podczas ogniskazwiazalem dwa koty ogonamipoprosilem Sylwie o loda tzn. o deser lodowy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ok, ja bede 15 po, zeby nie zebrać o@%^$@olu za ognisko :icon_mrgreen: Pozatym, jak pan Grzesiu nie dostanie z tego powodu wypłaty to zobowiązuje sie na letnich borkach zrobić ściepę i dostarczyć temu panu stówkę osobiście bo był naprawde równy i opiekował się należycie ogniskiem. Pozatym nie urwał nam "aj" za płotek. FOTKIIIIIIIIIIIIIIIII!! PS. Biore udział w wyborach najza#%(*@ego motocykla września czy października czy innego paździerza. Pomożecie? Bo przez was nie mam na smar to może wygram :icon_mrgreen: płotek podobno był do spalenia, fotki jutro. Jest ich tyle, że muszę je odrobinę przesortować - niektóre wyszły nie wyraźnie, plus nie chce mi się tego uploadować - zmęczony jestem i idę spać co do motocykla pomożemy ... konkurencji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 co do motocykla pomożemy ... konkurencji Ciągnij zapałki :wink::icon_twisted::icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 FOTKIIIIIIIIIIIIIIIII!! wy******* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi