Adam Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Stary, patrząc na minę z jaką to mówiłeś to jestem pewien, że to była ta rzecz która nie dawała ci spać :icon_question: FOTKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Waldi to był żart... i ja mam w to uwierzyć?he he he :icon_eek: buehehehhe to jest oczywiste. błędy trzeba jeszcze pamiętać, żeby się na nich uczyć :icon_question: na szczęście są fotki i filmy :banghead:EDIT Na fotki będzie trzeba chwilę poczekać, musi sie bateria w aparacie naładowac uwierz mi, ze nie zapomne feralnej piatkowej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja myślę, że ty jej w ogóle nie pamiętasz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 p.s wiecej nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 hahaha słyszeliśmy to z 15 razy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Waldi -Ty to się lepiej módl aby Twój wykładowca u którego masz kolosa nie czytał tego Forum :icon_question: bo jeśli czyta to może grozić Ci wojsko... :banghead: p.s wiecej nie pijewidzę,że poczucie humoru Cię nie opuszcza - obyś tak się czuł na egzaminie... :icon_eek: Edytowane 18 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 p.s wiecej nie pijehahaha słyszeliśmy to z 15 razy :icon_question:Jak widać było po moim przykładzie można w takim postanowieniu wytrwać i całe szczęście, że ja tydzień temu też takie postanowienie powziąłem. Gdyby nie to, że jestem aktualnie abstynentem, stoczył bym sie razem z Wami pijakami. PS. dzięki wszystkim za spotkanie, chociaż było nudno, nic ciekawego się nie działo i na żadnej DRce sobie nie pośmigałem to jednak miło było Was zobaczyć. :icon_eek:;):banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dzięki wszystkim za spotkanie, chociaż było nudno, nic ciekawego się nie działo Bo byłeś w innym świecie poprostu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzięki bardzo za super zabawe.Dziękuję wam wszystkim razem i każdemu z osobna było naprawdę super i jeszcze dotego Polska wygrała 2-0 z Belgią. Najlepsze jest to że cały czas śmialiśmy się nawet Ani Mru Mru lub inny kabaret może się schować.A no i każdy miał swojego kota he he heP.S. Waldi nie drapie Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Listek a gdzie usmiech na koncu Twojego postu ;)Nie pisz tak bo jeszcze uwierza ;D Waldi -Ty to się lepiej módl aby Twój wykładowca u którego masz kolosa nie czytał tego Forum :banghead: bo jeśli czyta to może grozić Ci wojsko... :) od tej pory nie musze obawiac sie wojska :) W koncu sie znamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Listek a gdzie usmiech na koncu Twojego postu ;)Nie pisz tak bo jeszcze uwierza ;Dod tej pory nie musze obawiac sie wojska ;) W koncu sie znamy :banghead:Właśnie dlatego powinieneś zacząć się obawiać :) :) będziesz maskotką całej armi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Waldi a od której strony ty znasz Przemka 3578 he he he Waldi będzie maskotką całej armi ale chyba NATO Edytowane 18 Listopada 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) dotarlem .... :)sorki ze sie tak szybko zerwalem ale nie chcialem po nocy jechac dzieki za super impreze i do zobaczenia nastepnym razem :)Selvin - obiecaj mi,że następnym razem jak się spotkamy wyłączysz na noc budzik :banghead:albo przynajmniej przestawisz z 6ej na 12ą :bigrazz: Waldi a od której strony ty znasz Przemka 3578 he he he Waldi czy jest coś o czym nie wiem... :eek: Edytowane 18 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Selvin - obiecaj mi,że następnym razem jak się spotkamy wyłączysz na noc budzik :bigrazz:albo przynajmniej przestawisz z 6ej na 12ą :eek: Waldi czy jest coś o czym nie wiem... :) JA WYLACZALEM BUDZIK !!! JA !!! JA !!! Przemek, idac do pokoju na schodach zauwazylem durexy idac dalej zauwazylem Ciebie skulonego w korytarzu. Nie chciales powiedziec kto Ci to zrobil ale obiecalem, ze jak sie dowiem to ukaram go szantazem :) p.s Jest trop... Pod pokojem Marcina znalazlem resztki spalonej gumy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Wiem,że to TY wyłączałeś ten pier...y budzik i chwała Ci za to :eek: a dlaczego tak późno? :) następnym razem poprostu wyp... go przez balkon :banghead: apropo spalonej gumy to ja też podejrzewałem Marcina :bigrazz: Edytowane 18 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi