Belgu Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Polskim Jastrzębiem.. czarteruje F16 z bazy w Krzesinach, mam 1 wolne m-ce, ktoś chętny? ;)o ile sie nie myle to nasze F16stki sa 1miejscowe (wersja bojowa)...2miejscowe sa tylko wersje szkolne tylko tych nasze wojo chyba zapomnialo zakupic :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie dygaj... uczyli nas awaryjnego lądowaniaNo jeżeli umiesz awaryjnie lądować tak jak wiesz ile miejsc jest F-16-ście to powodzenia :rolleyes: ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ludzieeee! Dajcie jakiś kontakt do siebie najlepiej tel. co bym nie musiał po polach was szukać gdybym jakimś dziwnym trafem przejeżdżał w okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ludzieeee! Dajcie jakiś kontakt do siebie najlepiej tel. co bym nie musiał po polach was szukać gdybym jakimś dziwnym trafem przejeżdżał w okolicy... masz w profilu, wal jak w dym :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 masz w profilu, wal jak w dym :clap:Jasne! Co ślepemu po oczach? Dzięki za podpowiedź :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) No jeżeli umiesz awaryjnie lądować tak jak wiesz ile miejsc jest F-16-ście to powodzenia :biggrin: :notworthy: Zależy o której wersji myślisz.. F-16C czy F-16D. Ja ciągle mam na myśli F-16D czyli dwumiejscową :smile: . o ile sie nie myle to nasze F16stki sa 1miejscowe (wersja bojowa)...2miejscowe sa tylko wersje szkolne tylko tych nasze wojo chyba zapomnialo zakupic :) Zakupiło o ile pamiętam dwie sztuki... tylko nie mają kogo szkolić :lalag: :bigrazz: Edytowane 8 Listopada 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie mam kogo spytać a stoję przed dylematem na przyszły tydzień... Co k***wa mam wybrać? Hondę Black Widow czy Vulcana Classic? Uwaga: Honda bardziej pasuje mi do kasku... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 będzie padał śnieg proponuję zakupić Drkę, albo poszukać kogoś z 4oo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 4oo !!Z checia moge robic za kierowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Poszukać to poszukam ale siebie z 4oo no ale nic jeszcze nie przesądzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Z tego co widze jest ciągle mało "chętnych..." PAŃ :buttrock: więc JANUSZ chyba jednak będziesz musiał się przebrać :) -tylko załóż cos obcisłego :crossy: Edytowane 9 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Z tego co widze jest ciągle mało "chętnych..." PAŃ :eek: więc JANUSZ chyba jednak będziesz musiał się przebrać :P -tylko załóż cos obcisłego :buttrock:ojej. masz kolejny piękny avatar :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ojej. masz kolejny piękny avatar :icon_mrgreen: A dziękuję ASIU :lalag: -no cóż zawsze tak wychodzę na zdjęciach-ale w realu wyglądam jeszcze lepiej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A dziękuję ASIU :lalag: -no cóż zawsze tak wychodzę na zdjęciach-ale w realu wyglądam jeszcze lepiej :biggrin: Przemo- no BOSKIE BUENOS w tym avatarze :biggrin: Normalnie wymiękłam :icon_eek: Druga Aśka czyli Ja jest powalona :wink: Toż to szok :biggrin: Chyba zemdleję.Oj,oj ...... leżę!Hi Hi Hi :biggrin: POZDRAWIAM i dawaj mi tu real foto a nie mikrofotkę bo ja się szczegółów dopatrzeć nie mogę ;) Aśka--- czyż nie jest pikny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Kochanego ciała nigdy za wiele jak to mówią :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi