Krzysnik363 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam. Może ten temat już był ale chce się dowiedzieć jaki jest dobry ale nie Zadrogi olej do dozownika w skuterze ??? Może to głupio zabrzmi ale moje spaliny śmierdzą jak normalny dym a np. jak przejedzie koło mojego domu jakaś nsr albo rs to spaliny mają taki charakterystyczny zapach Czy to zależy od oleju ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 w serwisówce powinno być wszystko napisane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Problem tkwi w tym ze nie mam serwisowki i nie mogę znaleźć :/ Moto jest z 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Nie masz półśrodków, albo lejesz Orlen, albo inwestujesz w dobry olej Castrol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 co miałeś na myśli pisząc półśrodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 midland 2T, tani dobry syntetyk :icon_twisted: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A gdzie ten midland 2T moge dostać ??? Na stacji paliw będą mieć (każdy olej tam kupowałem) czy szukać po specjalnych sklepach ??? i jeszcze jedno. Jak będę wymieniał olej to wystarczy opróżnić pojemnik dozownika czy muszę rozkręcać cały dozownik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja ten olej kupowałem na allegro bo u mnie nie bylo nigdzie. Na stacji raczej nie będzie. Może sklepy z kosiarkami ,olejami???Pytaj może znajdziesz. Pełna nazwa oleju to "midland motorcycle 2 cycle" a dozownika nie muszisz odkręcac wystarczy że z pojemnika zlejesz ale oleje i tak się mieszaja więc nie musisz w ogóle spuszczać starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja np. w sklepach motocyklowych kupuję olej :) A o półśrodki mi chodziło, bo powiedziałeś, że chcesz taniego i dobrego oleju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Podsumowanie: 1. Kupuje midland motorcycle 2 cycle 2. Zbiornik opróżniam z resztek poprzedniego oleju (dozownika nie czyszczę) Tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 tak ale ja bym polecal orlen 2t dobry tani to tylko skuter a nie wyczynowe moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 czyli uważasz ze orlen 2t jest lepszy do skutera od midland ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie słuchaj tych ludzi. Nie lej szajsu, dobry olej tylko, chyba, że chcesz by Ci szybciej się zużywał, nagar powstawał i pocił się na wydechu to kupuj Orlena. Zbiornika nie musisz opróżniac z pozostałego wcześniej oleju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Czyli jednak midland ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Midland'a lej, a ja radzę Castrola i tak : ) Porównaj sobie ceny u Ciebie w mieście- u mnie Castrol Actevo 32zł za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi