rozek Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Ja bym brał s51, w końcu wygląd klasycznego motocyklaM16 masz prawko czy etką po lasach będizesz jeździł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Aktualnie nie mam ale moze na przyszly sezon juz bedzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Tak po głępszych przemyśleniach to mam pytanie : Po co ci ku*wa ten simson jak będziesz miał etke ?! za pieniądze które wydasz na simka możesz zainwestować w tuning etki albo auta (co ma być za auto?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Auto: do 10 000 zl - wiec naprawdobodobniej maluch albo poldekEtka - mam na nia 4 tys zl wiec po co mi wiecej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jeżlei do 10tys. to kup sobie VW golfa II, przynajmniej nie są takie awaryjne jak poldki, czy kaszlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jeśli będizesz miał prawko A tio nie kupował bym simsona. Sprzedał bym jawke i kupił etke. Ale jesli koniecznie chcesz mieć dwa moto i masz troche kasy to jawke sobie zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jeśli będizesz miał prawko A tio nie kupował bym simsona. Sprzedał bym jawke i kupił etke. Ale jesli koniecznie chcesz mieć dwa moto i masz troche kasy to jawke sobie zostaw.Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 stary az 4 tyś na etke 8O to ty chcesz kupić 3letnia czy co :) nie bez kiti po ci az tyle kasy na etke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Na wiejski.tuning :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Na wiejski.tuning Jeżeli chciałbyś to z nią zrobić to powiem jedno: niekupuj jej !stary az 4 tyś na etke to ty chcesz kupić 3letnia czy co 3 lestnia napewno kosztowała by więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Z3US - poszukaj sobie kiedy przestali produkowac etki :-) - jesli nie zalapales to tlumacze: Wypowiez goscia to ZART. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Widze że się niezrozumieliśmy, a więc Wypowiez goscia to ZART. Przecież wiemstary az 4 tyś na etke to ty chcesz kupić 3letnia czy co3 lestnia napewno kosztowała by więcejNie napisałem że "kosztuje" wiecej, tylko że "kosztowała by" Bo chyba normalne że 3-letnie moto kosztuje więcej niż 4tys, chyba że powypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jeździłem (miałem) oba typy Simsonów czyli Skutera (SR50B4/2) i "normalnego" (S51 chyba B4/1). Oto co powieem :) :Skuterem jeździ się znacznie wygodniej pomimo mniejszych kół. Całkiem nieźle można nim sterować balansując (czyli wcale gorzej się nie prowadzi). Schowek ma większy niż S51, amortyzatory wg. mnie sztywniejsze. Do jazdy po terenie może zbytnio się nie nadaje, ale jazda po polnych drogach to nie problem, a owiewki są jego sporym plusem (fajnie sie takim jeździ po ulicy "tonącej w wodzie" - robia one za narty 8) jednak jeśli chodzi o jazde w zimie to jest troche gorzej bo "przyordzenie" jest poprostu odsłonięte :? (oj nieciekawie :lol:). W dwie osoby jest już troche mniej wygodnie (dla pasażera), ale ogólnie jest spoX. Co jeszcze . . . stelaż pod boczny kufer jest całkiem przydatny (dla rybaków np. 8) )W sumie swojego skuterka wspominam znacznie lepiej niż S51 (obydwa były bez awaryjne . . .no dobra skuterek coś dziwnego robił ze świecami -pewnie się przegrzewały), ale i tak lepiej go wspominam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Czyli ze jesli mi sie trafi jakis sensowny skuterek to go wezme :-)To ze musi byc 4 biegowy to pewne - a co sadzicie o instalacji szukac takiego z 12 czy 6 moze byc ??PS: I-mat - ile masz wzrostu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 12V i tylko 12Vwszystkie nowsze urzadzenia chodza na 12, poza tym tylko 12v kierunki jakos "jaza" ... o 6V nie wspomne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi