Marcin SF Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 co tu dużo mówić, fajny sprzęcior. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 no Zbyhu gratulacje-super sprzęcik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Czy ta sprzedaz TDMa jest spowodowana zuzyciem oleju o którym pisałeś? Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Czolem! Trafila sie okazja kupienia CBFy... Nie sadzilem, ze uda mi sie trafic ten motocykl po takich pieniadzach, z uwagi na to, ze jest na rynku dopiero od 2006 roku. A jednak pojawil sie egzemplarz bedacy w moim zasiegu finansowym, wiec kupilem. Na dwa moto mnie nie stac, wiec TDM sprzedaje. To glowny powod. Drugim z kolei jest palenie oleju. Nie lubie jezdzic z banka oleju w manelach. A z tego co czytalem na roznych forach (rowniez miedzynarodowych) i rozmawialem z roznymi wlascicielami TDMek - one lubia olej zrec. Jedna wiecej druga mniej, ale biora.Jesli chcesz wiedziec, czy wepchne komus moto bez informowania go o stanie silnika - to spokojna Twoja rozczochrana. Informacje podam i cene odpowiednio opuszcze. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nie chodziło mi o wepchnięcie komus miny, tylko o powód sprzedaży. Gratuluje motocykla. Co Honda to Honda :notworthy: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Zbyhu sprzęcior fajny...CBF już tak maja hehe :rolleyes: !!!Szkoda, że nie powiedziałeś wcześniej bo bym ci cebule sprzedał, Honda to Honda i nawet ze 2 tys zł byś zaoszczędził :)Pzdr do zobaczenieP.S. Cieawe czy z 90kg na plecaku też pójdzie na gume :notworthy:P.S.2 Co do zdjęć... ten gej na tym moto był już w cenie? Edytowane 22 Października 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Gratuluję nowego zajebistego sprzęta zbyhu :biggrin: Niech ci ładnie służy przez następną masę kilometrów :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Gratuluje nowego sprzetu, moze ten posluzy wiecej niz rok :wink: :wink: :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 O panie... Coś ty za bezpłciowe, brzydkie moto kupił :banghead: Nie no, maszyna extra, piękna lokomotywa. Jako ciekawostke powiem, że CBF wyjątkowo przyciąga pustaki. B12 w tej dziedzinie nie ma polotu, sam nie wiem czemu ;) Pewnie zgodnie z CBF-ową tradycją za pół roku puścisz go jakiemuś forumowiczowi :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 P.S. Cieawe czy z 90kg na plecaku też pójdzie na gume ;) Tym łatwiej. Nawet na plecki poleci bez wysiłku. Gartuluję sprzęta. Nich Ci służy. Pozdrówka P.s. Szybko spełniasz marzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Czolem! Pewnie zgodnie z CBF-ową tradycją za pół roku puścisz go jakiemuś forumowiczowi :) O nie! Teraz juz naprawde mam szczera nadzieje, ze te moto zagrzeje uu mnie miejsce na dluzszy czas... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 honda to honda gratki :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Zbyhu moze w koncu bys zainwestowal w odpowiednie ubranie na to moto :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Czolem! No dres juz mam... Adidaski jeszcze musze jakies wyczarowac. A na kask od Rossiego przyjdzie mi poczekac :buttrock:. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) W dresie moze byc troche zimno ale zawsze mozesz dokupic polar na targu :buttrock: Edytowane 23 Października 2007 przez stopmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi