Skocz do zawartości

maj ńju lof - eFka ;)

zbyhu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czolem!

Trafila sie okazja kupienia CBFy... Nie sadzilem, ze uda mi sie trafic ten motocykl po takich pieniadzach, z uwagi na to, ze jest na rynku dopiero od 2006 roku. A jednak pojawil sie egzemplarz bedacy w moim zasiegu finansowym, wiec kupilem. Na dwa moto mnie nie stac, wiec TDM sprzedaje. To glowny powod. Drugim z kolei jest palenie oleju. Nie lubie jezdzic z banka oleju w manelach. A z tego co czytalem na roznych forach (rowniez miedzynarodowych) i rozmawialem z roznymi wlascicielami TDMek - one lubia olej zrec. Jedna wiecej druga mniej, ale biora.

Jesli chcesz wiedziec, czy wepchne komus moto bez informowania go o stanie silnika - to spokojna Twoja rozczochrana. Informacje podam i cene odpowiednio opuszcze.

Pozdro

Zbyhu sprzęcior fajny...CBF już tak maja hehe :rolleyes: !!!

Szkoda, że nie powiedziałeś wcześniej bo bym ci cebule sprzedał, Honda to Honda i nawet ze 2 tys zł byś zaoszczędził :)

Pzdr do zobaczenie

P.S. Cieawe czy z 90kg na plecaku też pójdzie na gume :notworthy:

P.S.2 Co do zdjęć... ten gej na tym moto był już w cenie?

Edytowane przez Ynciol

O panie... Coś ty za bezpłciowe, brzydkie moto kupił :banghead:

Nie no, maszyna extra, piękna lokomotywa. Jako ciekawostke powiem, że CBF wyjątkowo przyciąga pustaki. B12 w tej dziedzinie nie ma polotu, sam nie wiem czemu ;)

Pewnie zgodnie z CBF-ową tradycją za pół roku puścisz go jakiemuś forumowiczowi :lalag:

Czolem!

Adam napisał:

Pewnie zgodnie z CBF-ową tradycją za pół roku puścisz go jakiemuś forumowiczowi :)

O nie! Teraz juz naprawde mam szczera nadzieje, ze te moto zagrzeje uu mnie miejsce na dluzszy czas...

Pozdro