Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jak śruba jest za bardzo wkręcona to sprzęgło wysprzęgla i cylindersie niezarkęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jak śruba jest za bardzo wkręcona to sprzęgło wysprzęgla i cylindersie niezarkęci. A od kiedy cylinder się kręci :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 a jak mialem zdjety boczny dekiel ? bylo odpalane bez dekla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 to zluz sprzego do kupy, wyreguluj i powinno byc ok :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Buehehehe, ale palnąłem gadkę, sorki chodziło mi o wał korbowy, albo o to że tłok sie rusza :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 cypherius , sprawdź jeszcze czy klin od kopniaka jest na miejscu i dobrze trzyma....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 ok dzisiaj wieczorem sprawdze wszystko - garaz nie ogrzewany ale wino dojrzalo i jest sie czym grzac - jak ktos chce przepis na dobre winko ryzowe ( miesiac i gotowe) to zaloze temat i podam. pozdro. Uzywam oleju Hipol do warunkow ciezkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Cypher - podaj - to ja Ci podam przepis na nalewke ala moja mama :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clover Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Cyph - mówisz że ściągnełeś prawą pokrywe silnika i odpaliła?? To na 100000% jak wyregulujesz tom śróbom to bedzie wszystko oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jezzzzzuuuuuuuuu, przecież od początku mówie że to tylko trzeba sprzęgło tą śrubą wyregulować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Jezzzzzuuuuuuuuu, przecież od początku mówie że to tylko trzeba sprzęgło tą śrubą wyregulować !Najwyrazniej nikt Cie tu nie slucha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Joke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 hmm moze sie nie zrozumielismy - OD POCZATKU byla odpalana bez dekla ( ustawialem zapllon). bez dekla tez nie pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Cyper - to zluz ja najpier do kupy, wyreguluj i potem odpalaj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 17 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 hmm nie wiem ty to sprzeglo - napiszcie dokladnie co zrobic ze sprzeglem . a wyglada ono tak : http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album....php?pic_id=823http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album....php?pic_id=824temat wazny, mam malo czasu ( wieczorem ide dalej robic moto). pytanie 2 : rozpolawiac silnik i patrzec - moze tam cos padlo ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 17 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 Zmierz sufmiarka tarcze sprzeglowe jaka maja grubosc.Nie wiem ile powinny meic sprawdz w ksiazce jak masz,bo tak na oko to wydaje mi sie ze lata swietnosci to mialy "pare" km temu. jeszcze pamietaj zeby pod kazda sprezyne dociskowa podlozyc podkladke kiedys z kumplem zalozylismy tylko 3 i efekt byl podobny do tego ktory opisujesz.jesli kopnik lapie od polowy to moze byc wyrowiony ,albo polksiezyc,albo tryb skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi