Rutka88 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Witam! Jestem 13latkiem i niewiem co sobie kupić. (motór :buttrock: ) Ale jaki??!! Możecie mi doradzic co by było najlepsze dla mnie?? Ja chcialem sobie kupić jakiś motorower.Coś takiego z wyglądu ścigacza. Doradzcie miiii :buttrock: Pozroooo Edytowane 18 Października 2007 przez Rutka88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ile masz kaski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Rozważ: Honda MBX, Suzuki RG, Nonda NS1, Yamaha TZR, Derbi Senda, Aprilia RS. Godne polecenia motorki, ten pod avatarem mam na sprzedaż, jaky co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutka88 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Yamaha TZR i Aprilla RS mi sie podobaa ale niewiem ile kosztują takie cakca !! Mam kasy narazie 3 tysiące. A czy na giełdzie w słomczynie mógłbym dostać taki motorek? za ok 3-4 tysiecy. Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :icon_mrgreen: kup sobie fenixa :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 TZR sprowadzoną, po lekkimm szlifie, 2003 rok, za 3500 dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Do tzr sa cholernie drogie plastiki lampy itd itp.poszukaj Nsr 50 lub rg 80 na poczatek dobrze radze;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 ja polecam honda NS1 zajebista popierdalaka :icon_razz: na poczatek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Za tą kase poszukaj NS-1 albo Sendy tak z 2001r. To nie ścig ale ten sam silnik i w ogóle wyj..any moto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi