Slawek Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Witam!Ja też zmieniałem łańcuch w tym sezonie, tyle że nie na oryginalny i również musiałem skracać o kilka ogniw... Więc ja to zrobiłem tak: mam konkretną podstawę metalową (a nie jakąś nakrętkę! :lol: ) ,która waży chyba z 10kg i w niej wywiercony otwór nieco większy od bolca w ogniwie. Zakładam to na sztywno skręcając łańcuch do podstawy........i sru! dużym młotkiem przez specjalny pobijak w bolec. Nie ma siły na to , kilka celnych strzałów i po sprawie! :) :( Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 juz sobie poradzilem (wszystkiem dziekuje za pomoc) przy pomocy diaxa :)spilowalem glowke bolca (w japonskim lancuchu bolce wygladaja jak obustronne grzybki - ktorych sie ni da wybic) i go brutalnie wybilem ... teraz jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Czyli tak jak jest w arcie :-)Jednak sie do czegos przydal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi