skoal Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 PS. dajcie filmik jak smigacie po zakretach to zobaczymy jacy z was kierowcy. zalosne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badstuff Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Do tego nie trzeba filmiku, wystarczy zdjecie tylnej opony. jest tylko kwestia techniki pokonywania zakretow z hang of czy bez :) Widzisz z regoly na forum kazda jedna wypowiedz jest traktowana jako wypowiedz czlowieka doroslego w twoim przypadku wpisales sobie w profilu 23 lata. Dziwi mnie wiec tlumaczenie sie jak dziecko, po piwie, strzalach. Osoba dorosla z regoly ponosi pelna odpowiedzialnosc za swoje slaow, mysli, czyny. Po twoich postach widac, ze jednak do Twojej doroslosci jeszcze ci dziecino daleko. Z przedszkolakami nie prowadzi sie sensownych dyskusji wiec amen :banghead:Jestes niesamowity ks rider.... Moi dziadkowie sa bardziej wyluzowani niz Ty. Czytam to forum i patrze ze raktycznie w kazdym temacie bawisz sie w moralizatora. Wspolczuje ludziom ktorzy maja z Toba doczynienia w realu, choc moze tylko na tym forum figo fago jestes. Niewazne, ogolnie jak czytam Twoje wypowiedzi to mnie mdli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ks-rider nie pisałem akurat o Tobie ale udez w stol a nozyce sie odezwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Zamykam bo rzygać się chce od tego psudomoralizatorskiego pi******nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi