nowak Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Ciekawe, ciekawe :icon_mrgreen: Powiedz mi Mycior - po co ci 1000RR skoro wyznajesz taką filozofię :biggrin: przyczyna wypadku w/g PISu i kazdego policjana jest nadmierna predkosc... kazde inne przyczyny nie maja zadnego znaczenia i sa politycznie niepoprawne. Kazdy rozumny kierowca wie , ze gdyby przyczyna wypadkow byla tylko nadmierna predkosc, to nie byloby tutaj wiekszosci osob latajacych na scigach. MYCIOR rozumiemy tutaj wszyscy ze RR jezdzisz 50kmh i 90 poza miastem (w koncu nie stwarzasz zagrozenia jak kolega ktory wylapal mandaty za speeding), a wszyalec sie zawsze w poniedzialki do Poznania jezdzisz? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 A moim zdaniem to SŁUSZNIE!!! Jak masz prawie oczko to znaczy ze źle jezdzisz i czesto łamiesz przepisy-proste.Zabiorą ci prawko to moze nie zabijesz siebie i innych. Ty masz nie szukać patroli tylko skupić sie na jezdzie i nie ZAPIER*ALĆ - bo głównie za to sa punkty i głównie przez to gina ludzie. pozdrawiam Prosze cie nie załamuj mnie, to co napisał kolega wyżej to 100% prawda, sam jak pomykam to non stop w lusterko zerkam czy je*ane BMW z kamerką za mną nie jedzie i automatycznie mniej skupiam się na tym co z przodu,...... a tam zazwyczaj ślepe mohery albo głupie dupy pudrując nosek i piszące sms 10 cm tipsami właśnie muszą zmienić pas bez migacza. Więc nie gadaj, że jak kolega ma oczko to źle jeździ on co najwyżej źle spie**ala przed każącą ręką niesprawiedliwości :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) a ja to nie wiem, tak przed wyborami... 45 pkt... nie dziw, źe spada popularność policji Edytowane 18 Października 2007 przez maxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) ...Więc nie gadaj, że jak kolega ma oczko to źle jeździ He, he tu Jankowi przyznam racje, nie musi zle jezdzic ( jezeli chodzi o technike ) z charakteru jednak raczej sie nie nadaje. :buttrock: :buttrock: Edytowane 18 Października 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Sfera bardzo dyskusyjna: Zapier... czy nie zapier...? Mycior, przyznaj się szczerze, że na pewno jeźdźisz przepisowo? Po co 1000RR ma pnad 160KM? No chyba nie po to żeby jeźdźić 90km/h. Uważam, że nie powinniśmy dyskutować na temat prędkości z jaką jeźdźimy na motocyklach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Uważam, że nie powinniśmy dyskutować na temat prędkości z jaką jeźdźimy na motocyklach... Patriko, a ty jakim sprzetem latasz ? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Po co 1000RR ma pnad 160KM? No chyba nie po to żeby jeźdźić 90km/h. I nie 140 :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Za co on dostał 45? Za prędkość jest jednorazowo chyba ze 10, nie wiecej?Może wliczyli mu brak zapiętych pasów, rozmowę przez komórkę bez zestawu głosnomówiącego oraz brak trójkąta ostrzegawczego? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 faktycznie, musieli goscia gonic jakis kawalek za tym mostem bo za predkosc jest 10, a na moscie nie ma ani przejsc dla pieszych ani skrzyzowan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 z tego co sie dowiedzialem koleszka uciekl smerfom ale go jakos tam pozniej odszukali :icon_mrgreen: bede cos wiedzial konkretnie to napisze bo nie chce tutaj jakis historii niestworzonych siac :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A moim zdaniem to SŁUSZNIE!!! Jak masz prawie oczko to znaczy ze źle jezdzisz i czesto łamiesz przepisy-proste.Zabiorą ci prawko to moze nie zabijesz siebie i innych. Ty masz nie szukać patroli tylko skupić sie na jezdzie i nie ZAPIER*ALĆ - bo głównie za to sa punkty i głównie przez to gina ludzie. pozdrawiam Prosze cie nie załamuj mnie, to co napisał kolega wyżej to 100% prawda, sam jak pomykam to non stop w lusterko zerkam czy je*ane BMW z kamerką za mną nie jedzie i automatycznie mniej skupiam się na tym co z przodu,...... a tam zazwyczaj ślepe mohery albo głupie dupy pudrując nosek i piszące sms 10 cm tipsami właśnie muszą zmienić pas bez migacza. Więc nie gadaj, że jak kolega ma oczko to źle jeździ on co najwyżej źle spie**ala przed każącą ręką niesprawiedliwości :icon_mrgreen: . MYCIOR poprostu przepisowo spier*ala przed policją :biggrin: on na tym moście leci 250 km/h i nikt go nawet nie próbuje scigać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) no to juz wiadomo za co zainkasowal te punkty. Oblukajcie 3 fotke jeszcze na kolo dawal :icon_razz: hahahhhahhhahhahttp://www.policja.plockinfo.pl/modules.ph...article&sid=393 dodam tylko ze poznalem tego koleszke osobiscie do spokojnych rajderow nie nalezy ;) Edytowane 19 Października 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Nieźle, szkoda, że nie udało mu się spierniczyć, czym ci policjanci jeżdżą ...? ;) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Nie bede cytkował wszystkich bo mnie chlopaki zjechali niezle :icon_mrgreen: ,ale powiem wam ze cos w tym musi być , skoro niektorzy mają po 20 punktów, a ja od 10 lat miałem 6 (a od 5 lat dostałem 1 punkt za parkowanie).Nie zebym jezdził tylko w niedziel do koscioła ,ale raczej mam normalne sredie przebiegi miesieczne.Moj ojciec tez zapierdziela tak ze siwy dym i juz raz prawko robił.Tak powinno być Jak sie jest za głupim zeby to zroumiec to trzeba płacić za błędy. Nie mowie ze nie jezdze po 140 i po 240, ale tam gdzie "mozna".Obodnica 4 pasy- czemu nie. Jak jest 70 a ja jade 100 to zwalniam do 80 jak jest 90 to sobie lece 110 - mi wystarczy.Oczywicie świetoszka z siebie robił nie bede i oczywiscie przelowotwe 140-160 tez mi sie zdarzają ,ale teraz juz sporadycznie Nie zycze nikomu przeyć tego co ja przezyłem - ale zapewne wielu z waz sciągneło by noge z gazu po takich przezyciach. Pytacie po co mi taka moc??Motocykl to nie tylko moc.Ta CBR mi sie podoba i chce ją miec , jak mi sie spodoba coś innego to sobie kupie cos innego , choby miało 27 KM albo 270 KM. Chce mieć, moge mieć - to mam.Czy jesli masz swoj basen to musisz sie w nim kąpac codziennie i byc mistrzem świata w pływaniu???? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 MYCIOR: Grzeczny z Ciebie chłopak :icon_mrgreen: ps. i taki rozsądny :flesje: pees2. Jak by nie było masz rację, wolniej jedziesz dalej zajedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi