Gość Xylo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 i pewnie napisza tez ,jak zwykle,że jechał jak szalony a to gówno prawda .Gdyby tak było to by sie zabił albo obrażenia byłyby powazniejsze dużo, bo to on przygrzał z impetem w auto i nie miał ochronnej odziezy. Kask jest cały nawet dzinsy nie maja dziur... Na dzien dzisiejszy Xyla zaczyna wszystko bolec i pewnie siniaki i opuchlizny sie pojawią, mam nadzieje ,że po obchodzie zadecyduja lekarze wyjscie do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 i pewnie napisza tez ,jak zwykle,że jechał jak szalony a to gówno prawda .Gdyby tak było to by sie zabił albo obrażenia byłyby powazniejsze dużo, bo to on przygrzał z impetem w auto i nie miał ochronnej odziezy. Kask jest cały nawet dzinsy nie maja dziur... Na dzien dzisiejszy Xyla zaczyna wszystko bolec i pewnie siniaki i opuchlizny sie pojawią, mam nadzieje ,że po obchodzie zadecyduja lekarze wyjscie do domu... to wgięcie na baku to masakra - Monika weź Go nie wypuszczaj z tego szpitala bo pewne rzeczy mogą wychodzić po jakimś czasie, niech mu robią USG codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xylo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 z ostatniej chwili: Xylo został w szpitalu, miał dodatkowe badania USG i badania neurochirurga. Wszystko jak narazie ok ale zostaje do jutra na obserwacji. To wgniecenie na baku zrobił... no wiecie czym ;) ogólnie jest poobijany i wszystko go boli. powiedział, źe jechał za cieżarówką pomału , ciezarówka zwalniała i skręcała w uliczke na Halinowie. Z tejże uliczki wyjeżdzała pani i stwierdziła zaocznie że za ciezarówką nikt nie jedzie............. a tu sie pomyliła ale była juz na środku pasa i Xylo niewyhamował. Zadne ABSy nie pomogły bo było juz za pózno... walnął w słupek przy kierowcy odbił sie na maske na której usiadł. Potem zszedł, zgasił moto, schował kluczyki i połozył sie na trawniku. Na szczęście prędkośc była mała i nic powaznego sie nie stało. No ale Fujara do kasacji............. :icon_evil: :banghead: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dobrze że chłop cały, sprawca jest, inne nowe moto też będzie. Ja rok temu też miałem podobną sytuację tylko sprawca się nie zatrzymał i z własnej kieszeni musiałem wyłożyć. Teraz to zbite jajo. ps. wgniecenie na baku ma jakiś znajomy kształt? Może Uwagę zaproście i sobie dorobicie a Xylo świętym zostanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 wywalono Xyla z forum, normalnie www.zal.pl :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 wywalono Xyla z forum, normalnie www.zal.pl :icon_twisted: ...no to ma kolegę, mnie pewnie jutro wywalą - zresztą usilnie ostatnio pracuję nad tym z modernami, szczególnie z jednym zarozumialcem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) no jest tu taka szuja jedna i psuje wszystkim nerwy od dawna, dupek nie facet :icon_twisted: Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 czy ktoś coś wie o tym chłopaku co rozbił się na motorku i pogrzeb jest we wtorek?? kto to był? czym latał? już mam http://mojradom.pl/content/view/6601/81/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0206/547791579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 :clap: :clap: :clap: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Adrenalina daje rade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tuż pod moimi oknami :crossy: ... szkoda motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 To już nie chłopaki z adrenaliny :) Aruś nie jesteś na bieżąco :) widzisz żeby któryś miał kamizelkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) To już nie chłopaki z adrenaliny :) Aruś nie jesteś na bieżąco :) widzisz żeby któryś miał kamizelkę :) Jakaś tam była :icon_mrgreen: te zielone i pomarańczowe też się liczą ? :icon_razz: Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosqito Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dziś przejeżdżałem ok 17 przez skrzyżowanie na Malczewskiego z Szarych Szeregów (zjazd z wiaduktu). Na Malczewskiego na prawym pasie leżało moto,niestety nie wiem co to było bo akurat radiowóz zasłaniał widziałem tylko kawałek tyłu WRA.... i to co zostało przodu,ogólnie nie fajnie.Na poboczu stał bus z wielkim wgniotem na lewym boku, ewidentnie było widać ,że się w niego wbił i to slidnie. Niestety nie widziałem ani karetki,ani kierowcy moto,trudno cokolwiek więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala92 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 (edytowane) Dziś przejeżdżałem ok 17 przez skrzyżowanie na Malczewskiego z Szarych Szeregów (zjazd z wiaduktu). Na Malczewskiego na prawym pasie leżało moto,niestety nie wiem co to było bo akurat radiowóz zasłaniał widziałem tylko kawałek tyłu WRA.... i to co zostało przodu,ogólnie nie fajnie.Na poboczu stał bus z wielkim wgniotem na lewym boku, ewidentnie było widać ,że się w niego wbił i to slidnie. Niestety nie widziałem ani karetki,ani kierowcy moto,trudno cokolwiek więcej powiedzieć Mój brat mieszka niedaleko, był na miejscu i mówił że motocykl był rozsypany. Motocyklista w ciężkim stanie trafił do szpitala. http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0206/754596018 Edytowane 20 Września 2010 przez kala92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi