mucha56 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 prawie jak muza z czterech pancernych, ale muszę powiedzieć, że dobry kawałek zagrzewa do boju :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Nic dziwnego Titi ze na serce chorujesz jak takiej muzy słuchasz... :icon_biggrin: Ci ciśnienia nie podniosło :flesje: Dumny jestem że Szwedzi tak ładnie o Polakach zawyli :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Może ktoś ma ochotę pośmigać jutro (środa) wieczorową porą, proponuję 18.00 tradycyjnie na Lukoil, propozycje trasy mile widziane :bigrazz: A może Radom - Szydłowiec - Przysucha - Klwów - Białobrzegi (lody) - Radom? P.S. Oczywiście marka, kolor motocykla, pojemność silnika dowolna, bez ograniczeń, średnia przelotowa 160-200 km/h :biggrin: Oczywiście żartuje z tą prędkością, dostosujemy się! :icon_mrgreen: Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Może ktoś ma ochotę pośmigać jutro (środa) wieczorową porą, proponuję 18.00 tradycyjnie na Lukoil, propozycje trasy mile widziane :bigrazz: A może Radom - Szydłowiec - Przysucha - Klwów - Białobrzegi (lody) - Radom? P.S. Oczywiście marka, kolor motocykla, pojemność silnika dowolna, bez ograniczeń, średnia przelotowa 160-200 km/h :biggrin: Oczywiście żartuje z tą prędkością, dostosujemy się! :icon_mrgreen: Pozdrawiam :buttrock: Jadę na sprzęcie z avataru :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jadę na sprzęcie z avataru :biggrin: :crossy: Spoko! A dasz się bryknąć? Pewnie chciałbyś kaucję na czas przejażdżki, a nie wiem czy mnie stać :biggrin: Ewentualnie byłaby możliwość zamiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 :buttrock: Przemo my bardziej bysmy optowali za ta predkoscia blizej 200 :icon_razz: ;) bo za mało punktow karnych mamy ;) Wczoraj zrobilismy traske Radom - Janowiec- Kazimierz - Puławy- Radom ze zwiedzaniem ruin i posiadłosci Czartoryskich. Jest cos do zobaczenia w Nałęczowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Wczoraj zrobilismy traske Radom - Janowiec- Kazimierz - Puławy- Radom ze zwiedzaniem ruin i posiadłosci Czartoryskich Proszę!? Jedni ciężko pracują od samego poniedziałku, a te się wożą po Czartoryskich!!! :banghead: Powodzi się niektórym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jest cos do zobaczenia w Nałęczowie? Nie, ale napić się można :icon_biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jest cos do zobaczenia w Nałęczowie? Nie, ale napić się można :icon_biggrin: :lalag: Chyba mineralnej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Raruś podobno wydechów szukałeś :) Te idealnie by pasowały do twojej suzi :) http://www.smog.pl/wideo/27583/z_wielka_pompa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Raruś podobno wydechów szukałeś :) Te idealnie by pasowały do twojej suzi :) http://www.smog.pl/wideo/27583/z_wielka_pompa/ Spoko luz ROMBO :icon_mrgreen: ja nie mam kompleksów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Spoko luz ROMBO :icon_mrgreen: ja nie mam kompleksów :icon_twisted: Wydechow też a te bardzo ładne....są :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Się tu dzieje :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 :buttrock: Titus trzeba jezdzic a nie pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi