Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 koszulki to nie problem...zajmę się tym tylko nie wiem czy mogę wykorzystać logo forumowe... ale zobaczymy :) a co do piwka w Riderze to przyszły tydzień jak najbardziej odpowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 sluchajcie, a moze by tak z naszym swiezym klubikiem cos powiazac i troche mu reklami tym samym zrobic... co powiecie na Night Riders, z tym ze trzeba by zrobic chyba Night Riders Radom FG zeby komus w parade nie wejsc bo pewnikiem juz ktos ma taka nazwe... przemyslcie to... byc moze by sie udalo jakas pomoc uzyskac od Night Ridera w sfinansowaniu reklamy na naszych katankach itp, rozumiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 sluchajcie, a moze by tak z naszym swiezym klubikiem cos powiazac i troche mu reklami tym samym zrobic... co powiecie na Night Riders, z tym ze trzeba by zrobic chyba Night Riders Radom FG zeby komus w parade nie wejsc bo pewnikiem juz ktos ma taka nazwe... przemyslcie to... byc moze by sie udalo jakas pomoc uzyskac od Night Ridera w sfinansowaniu reklamy na naszych katankach itp, rozumiecie... albo zniżke na browar :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No dobra chłopaki a może ustalmy już jakiś wstępny termin? :) bo tak na sucho to nie rozmowa... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GWDN Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 ma ktoś dwa kaski to i ja pojeżdżę z wami bo ja motorex kupuje dopiero na wiosne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No dobra chłopaki a może ustalmy już jakiś wstępny termin? :flesje: bo tak na sucho to nie rozmowa... :icon_mrgreen:Przyszły wtorek, co reszta na to. I tak zostaje tylko piFko bo pogoda już raczej barowa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 mi pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :icon_mrgreen: Właśnie przyszła małpa zima zaczął padać śnieg :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :bigrazz: Właśnie przyszła małpa zima zaczął padać śnieg :biggrin: nooo -lipa... trzeba przekładać opony na zimowe... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Przyszły wtorek, co reszta na to. I tak zostaje tylko piFko bo pogoda już raczej barowa będzie.a może środa...? Bo we wtorek mam pierwszą służbę po urlopie i nie będę mógł się zamienić. (środa -czyli 24 X 07) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 a może środa...? Bo we wtorek mam pierwszą służbę po urlopie i nie będę mógł się zamienić.(środa -czyli 24 X 07)Ja się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 może być środa tak jakoś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ok - w takim razie wstępnie umawiamy sie na środę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) :bigrazz: :) My sie dostosujemy do terminu.Co do koszulek to po co wykorzystywac logo z forum? trzeba stworzyc własne jesli juz! :icon_biggrin:a co my sami nie umiemy? Edytowane 19 Października 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 :crossy: :D My sie dostosujemy do terminu.Co do koszulek to po co wykorzystywac logo z forum? trzeba stworzyc własne jesli juz! :icon_biggrin:a co my sami nie umiemy?Popieram, własne logo i katany :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi