przemoXX Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 gdzie robicie przeglądy swoich maszyn? swój pierwszy robiłem na MPK ale tam nie mieli danych w komputerze i łazili dookoła i nie wiedzieli co z tym zrobić. A chyba nie wszystkie stacje diagnostyczne robią przeglądy motocykliJa jeżdżę na Satala wjazd od 1905-go roku lub od Łukasika, nie robią żadnych problemów! Nie wiem jak z pierwszym przeglądem przy sprowadzeniu moto z zagranicy, tego nie robiłem nigdy w Radomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 1 przeglad Satal. zero problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Polecam Satal, w razie problemów dajcie znać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jak ja robilem przeglad to gosc przyszedl, zapytal jaka pojemnosc.... polazil dookola i rzekl:.....Daj pan q...wa dowod, bo tylko idioci jezdziliby niesprawnym motocyklem.... i to tyle.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 historyjka znajomego posiadacza fiata 125:"wjeżdżam na stanowisko a diagnosta sie drze-panie kur....gdziee, ja mam tam drogi sprzęt" zostało na oględzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 tak odbiegając od tematu: macie może kogoś kto może pomóc w zrobieniu patentu żeglarskiego????Peny "cicha woda", czyżbyś startował do tej roboty :D :P http://bols.pl/cv/ Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Peny "cicha woda", czyżbyś startował do tej roboty :) :) http://bols.pl/cv/ :D zobaczcie do czego dochodzi... wygląda na to że wszyscy już wyjechali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) dobre... Edytowane 17 Marca 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 :buttrock: Dajcie szybko znać Ferdkowi Kiepskiemu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nie wyjechali,tylko pasztety.......itp przed świętami pieką .Ja chciałem trochę bez stroju pojeździć w weekend ale na szczęście ...............................pogoda nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Potrzebuję lakiernika do pomalowania błotnika w seicento. Mam to odkręcone tylko pomalować i wysuszyć, macie kogoś takiego? albo może ktoś z Was ma sprężarkę i wie jak się tym posługiwać... Lakier kupie i jakiś podkład (chyba :notworthy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja lakierowalem w Rajcu. Jak narazie jestem zadowolony, ale jak przyjdzie pogoda to dopiero ocenie jego robote :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Witam...Nie mam bardzo weny ale trzeba umowic jakies przedwyborcze spotkanie. Opcje sa dwie, ten albo nastepny weekend, w gre wchodzi piatek albo sobota. Poczatek jak zwykle grzeczny a pozniej sytuacja sie sama wyklaruje. Piszcie kiedy komu pasuje i gdzie ewentualnie mamy zaczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam...Nie mam bardzo weny ale trzeba umowic jakies przedwyborcze spotkanie. Opcje sa dwie, ten albo nastepny weekend, w gre wchodzi piatek albo sobota. Poczatek jak zwykle grzeczny a pozniej sytuacja sie sama wyklaruje. Piszcie kiedy komu pasuje i gdzie ewentualnie mamy zaczac...No to my to tak:Przyszly piatek -> Dekada -> Rodeo :icon_eek: p.s.Ten weekend odpada bo koncze skladac moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jutro - w piatek jest zamkniecie dekady - imprezka itd - OSTANIA BALETA U MARTY ;) chetnie wpadajcie - mysle ze tak 20-21 :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi