Peny Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 dzięki, dzięki, ładnemu to na wszystkim ładnie, zobacz jak się na niej prezentuję (avatar) :flesje: cały czas namawiam moją zone i wątrobę zebysmy to powtorzyli ale nie chcą :buttrock: a wogole to skad wiesz, ze to była relacja z ostatnich zajsc sobotnio/niedzielnych? :icon_twisted: sam przecież tak napisałeś... :crossy: ja zresztą nie napisałem że to z sobo-niedzielnej popijawy...:) ojjj Xylo.... chyba jednak nasze forum dostanie garść złotych myśli... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No to i ja sie wtrace... Xylu wyobrazam sobie jak na tym ustrojstwie (avatar) i jeszcze z Xylena wpadasz na Jeta :-DUmarlbym ze smiechu :icon_twisted: :buttrock: No i oczywiscie na tym "wehicule" wersja oszczedna, skora nie jest wymagana (oprocz swojej wlasnej)Choc z drugiej strony wyjechac takim czyms to tylko zaraz po nocce w "RODEO" :flesje: f**k a ja znowu na wyganiu...wezniemy laptoka i online :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 styka to wracaj bo balangi przednie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Hejka, ja sam jezdze albo na torze, albo po lasach na soltykowie i kopalni piasku, znam tez ciekawa sciezke do pionek, czasem tez uda sie wyjazd w wawozy kolo kazimierza nad wisla, sporo chlopakow pakuje moto i wala w bieszczady czy inne gory, jakby co to osaczaj :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) My nie posiadamy endurko, wiec jestesmy skazani na asfalt, jezdzimy róznie: do Brodów,do Kozienic i Pionek, po zamkach okolicznych Drzewica ,Krzyztopór jak nam sie chce . Zapraszamy do współnych wypraw!Osobiście mam ochote na Góry świetokrzyskie chociaz na 2 dni.....AAAAA i 16-18maj 2008 bedzie zlot miłosników Kawasaki ale kto ma ochote zapraszam http://www.soczewka32.com/ No bo wszyscy przeciez lubicie moją Kawe nie???? Edytowane 13 Listopada 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chłopaki poszukuję jakiegoś dobrego elektryka od motocykli Jeśli zna ktoś kogoś godnego polecenia to proszę o kontakt.POZDRAWIAM!!! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 My nie posiadamy endurko, wiec jestesmy skazani na asfalt, jezdzimy róznie: do Brodów,do Kozienic i Pionek, po zamkach okolicznych Drzewica ,Krzyztopór jak nam sie chce . Zapraszamy do współnych wypraw!Osobiście mam ochote na Góry świetokrzyskie chociaz na 2 dni.....AAAAA i 16-18maj 2008 bedzie zlot miłosników Kawasaki ale kto ma ochote zapraszam http://www.soczewka32.com/No bo wszyscy przeciez lubicie moją Kawe nie???? Gdzie się konkretnie odbędzie ten zlot :crossy: będę wdzięczny :notworthy: za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Chłopaki poszukuję jakiegoś dobrego elektryka od motocykliJeśli zna ktoś kogoś godnego polecenia to proszę o kontakt. Zadzwon do fakira i spytaj, jesli nie on, to powie Ci kto w tym robi - tel 501 531 384 :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 DZIĘKI Chłopaki :bigrazz: HEY!!!Co tu się dzieje? - nikt nic nie pisze... -czy coś się stało w RADOMIU? - bo jutro a właściwie to dziś rano mam służbę i nie wiem czy mam jechać :icon_mrgreen: Hallllo Hallllo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Tylko lotnisko powiadasz... :icon_rolleyes: eee to nie jade :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Podałam linka w poprzednim poscie Osrodek Soczewka woj. mazowieckie :icon_rolleyes: Domki jak w Borkach, osrodek ładny, własciciele chetni do przyjecia moto, Jedziemy pierwszy raz wiec sami nie wiemy jak wszystko zagra. Termin juz zarezerwowany. Lista chetnych się robi..... wiecej info na www.mojekawasaki.pl w zakładce zloty i imprezy Edytowane 14 Listopada 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Bardzo dziękuję za info. i odpowiedź na VROC :icon_mrgreen: , jest napewno trochę chętnych na tą imprezę więc prosimy o info. jak można dopisać się do listy żeby zarezerwować sobie miejsce, czy są związane z tym jakieś opłaty itd. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 :buttrock: dzika jesień zawitała :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 :icon_mrgreen: dzika jesień zawitała :)No cóż zrobić - taka jest kolej rzeczy Lato,Jesień itd. -choć ostatnio to różnie z tym bywa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 :clap: dzika jesień zawitała :clap:To że zima nas już straszy i nie jeżdzimy nie znaczy że mamy siedzieć cichutko na forum i nic nie pisać :icon_question: jakoś cicho tu ostatnio :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi