pancur Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Koncert,koncertem ale ku...bym sie napił.Pilnie potrzebna pompa wtryskowa 10 pin do LT 35, 2000 r :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Grzesiu a w Orońsku pytałeś o pompę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Leci ktoś z rana (ok 11) do Jedlińska? A propo dziadków mój przypadek z wczoraj. Podjechałem z dzieciakiem autkiem na Śląską poszedłem na szybkie zakupy wracam a tu pojazd zastawiony innym. Zaczynam bujać nim na wszystkie strony, kopać po kołach ale niestety auto nie posiadało alarmu. Po kilku minutach podchodzi pan w wieku 65+ i z rozbrajającą szczerością stwierdza że przecież nic się nie stało. Dla niego to może nic ale jakoś mi nie było przyjemnie w upale siedzieć w szklarni jaką jest sharan i czekać aż jaśnie pan zrobi zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Ok.11? Nie da rady, wczorajszy jestem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jeśli ktoś chce talon na konsumpcję to leży u mnie za free.Takie info - wejście panowie 10 zet do wykorzystania ( 2 piwa lub kiełbasa ) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A dzieje się coś ciekawego w tym Jedlińsku? Nnluby tak blisko mam a jednak tak daleko i jakoś nie mogę się zebrać żeby tam pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Dzieje się...pod parasolami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Na park maszyn by pooglądać nie wejdziesz,chyba że jedziesz na coś z grilla czy posłuchać muzy to pewnie że się dzieje. NA bank spotkasz kogoś z kim polatasz dalej. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Przekonaliśćie mnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Następny kwiatek. Róg Warszawskiej i parkowej, jakiś stary i ślepy pierdziel wyjeżdża z podporządkowanej i spycha mnie na lewy pas...Oślepł z wiekiem czy za często freda marszczy??? Dojechałem ćwoka na światłach, jeszcze się ciskał jak gówno na powrozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Pancur, trza świnkę skarbonkę rozbić i spełniać marzenia, bo niedługo tylko balkonik zostanie. Mam nadzieję,że wszystko dojdzie do skutku , chociaż jazda w upale może być trudna. Co do kosztów to będę prowadzić zapiski, a z doświadczeń na Węgrzech - jest taniej niż nad naszym morzem.Byliśmy jak Blues śpiewał ale nikogo wzrokowo nie namierzyłam, (może ślepa już jestem?), nie no Jancio był...... Generalnie jakoś takie zloty nigdy nas nie bawiły a raz skończyły sie dla Xyla złamaniami , holowaniem moto i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 I my byłyśmy wczoraj ze sroczką I takie rozczarowanie...parada miała być 12.30 Byłyśmy 12.25 I pustka...a wybiła 12.40 I parada wróciła....pfff...I wiele twarzy pianę złapało...dwie fotki I wróciłyśmy na Radom....dezorganizacja czy jak? Skoro 12.30 to 12.30 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Z koncertami w piątkowy wieczór było podobnie, tylko duże opóźnienie. Więcej nie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jedni to nazywają bałagan a organizatorzy "spontan". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 każdy nazywa jak mu wygodnie :biggrin: generalnie nie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi