batko lenin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 ...Rondo na Limanowskiego...hmmm...dość wredne miejsce jak dla mnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dla mnie rowniez pare lat temu mialem dzwona gosc z mariackiej wymusil skonczylo sie paroma przetarciami i peknietym deklem i wylanym olejejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 i skąd to się bierze? bo ja nie rozumiem, są narysowane jak wół pasy i pokazane linią jak kto moze zjechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ...bo stare szoferaki na pamięć jeżdżą :wink: sam miewam takie trzaski czasami :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Niestety to prawda. "Dziadki" tak mają. Ostatnio też chciałem kola wywlec z auta na światłach po tym jak na rondzie zajechał mi droge. Jeszcze z mordą do mnie że to moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Startuje jutro do Okuninki nad jez. Białe.Wylatuje ok południa ale mogę sie dostosować gdyby ktoś chciał dołączyć.Nocleg namiot.Jadę z plecaczkiem.EDIT !Zaklepałem jednak domek w Toruniu w ośrodku TRAMP :) Edytowane 2 Lipca 2015 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mistrz zmiany planu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Łagów trwa...a ten do Okuninko - Torunia :biggrin: my zbieramy siły i przygotowujemy sie na południe Europy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ojjj tacy co sie jeszcze zwalaja to tym bardziej mi cisnienie podnosza jedzie taki burak zrobi zle i jeszcze ma czelnosc sie pruc ja w takich momentach przewaznie nie wytrzymuje hehe chyby za nerwowy jestem ale przez takich burakow wlasnie dochodzi do nieszczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No pozmieniały się plany.Autko kichło i zjechałem własnie na lawecie.Dupa z wyjazdu.Xylenka marudzi na brak kasy itp,a tu kilometry nabijane :) Trza się będzie opić ale może już po koncercie w Jedlińsku. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No pozmieniały się plany.Autko kichło i zjechałem własnie na lawecie.Dupa z wyjazdu.Xylenka marudzi na brak kasy itp,a tu kilometry nabijane :) Trza się będzie opić ale może już po koncercie w Jedlińsku.To widzimy się w Jedlińsku na koncercie przy piwku ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Skoro motocyklem to bez piwka.Wypiję po koncercie w garażu.Jak ktoś chętny to wie gdzie :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Skoro motocyklem to bez piwka.Wypiję po koncercie w garażu.Jak ktoś chętny to wie gdzie :DTo się widzimy wieczorem w Jedlińsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ktoś chętny na nocne polatanie ew garaż ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 jak sie uda będę na koncercie. Zadzwonię Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi